Zbog smene vlasti, poskupljenja na čekanju

Nakon formiranja nove vlasti u gradu, u novosadskim javnim preduzećima još ne znaju šta će biti sa cenama i tek se čeka da nova vlast donese odluke u vezi sa tim.

Nakon formiranja nove vlasti u gradu, u novosadskim javnim preduzećima još ne znaju šta će biti sa cenama i tek se čeka da nova vlast donese odluke u vezi sa tim.

Kako će novoj vlasti biti potrebno više od nekoliko dana da se konsoliduje, pri čemu slede i provere stanja u preduzećima, Novosađani mogu očekivati da najranije u novembru, na računima za komunalije primete nove više cene.

Najveće poskupljenje od 40% tražilo je Radosno detinjstvo, a veće cene očekuju i GSP, Toplana i Čistoća.

Takođe i taksisti očekuju da im se izađe u susret i da se poveća cena starta i kilometra.

  • h1n1

    15.09.2012 13:16
    ako,
    inflacija je trenutno 8%, neka za toliko povećaju usluge i sve pare neka odu na održavanje i investicije, ali ako i za 1 paru povećaju plate, treba da svi izađemo na ulicu i da skinemo i ove nove sa vlasti.
  • Gradjanin

    15.09.2012 05:49
    Za taksistu
    Zar vam ne propisuju minimalnu cenu? Zar ne mozete sami da odredite maksimalnu cenu, a grad samo kaze ne smete jeftinije od te i te cene? I sada je slucaj da za istu relaciju kod taksi udruzenja A kosta manje nego kod taksi udruzenja B. Nista vas ne sprecava osim medjusobnog dampinga da postavite cene koje hocete, pa da gradjani mogu da biraju hoce li jeftinijim udruzenjem sa losijim vozilima ili skupljim sa boljim
  • Lusi NS

    14.09.2012 15:56
    @Analyzer: naplaćuju oni kamatu i onima koji ne zakasne,na računu za struju uvek imam umanjenje 5% zbog redovnog izmirivanja računa a ujedno imam i kamatu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti