Još uvek ništa od rekonstrukcije "Karađorđa"

Još nije poznato kada će biti nastavljena obnova stadiona Karađorđe.

Još nije poznato kada će biti nastavljena obnova stadiona Karađorđe.

U Poslovnom prostoru kažu da se i dalje čeka dobijanje građevinske dozvole. Najpre je bio problem u nepotpunoj projektnoj dokumentaciji, a sada su sporne protivpožarne dozvole. Tako se odlaže početak radova, čiji kraj je najavljivan za maj ove godine.

U svakom slučaju, najpre bi trebalo da bude rekonstruisana južna strana stadiona. To podrazumeva obnovu jugozapadne tribine i rušenje kućice, u kojoj su sada svlačionice.

Na njenom mestu naći će se nova tribina, u čijem podnožju će biti nove svlačionice i prostorije za delegate. Za sledeću godinu u planu je rekonstrukcija istočne tribine. Ona bi trebalo da bude u visini severne i jugoistočne strane stadiona.

Bilo je govora i o natkrivanju celog stadiona, ali to zasad nije izvesno.

  • Andrija Šrek

    17.09.2012 16:15
    ...
    Ako ste mislili na Stadion Vojvodine, meni je recimo ta kućica baš simpatična i autentična, pogotovo kad se setim Pere Nikezića koji je iz slobodnog udarca umeo da pogodi između prozora ;-))
    Šalu na stranu, rekonstrukcija samo delimično rešava probleme, a jedino je pravo rešenje zaista srušiti ceo stadion i napraviti novi, međutim za to nema novca. Meni bi bilo žao, ali ako su Englezi mogli srušiti legendarni Vembli...život ide dalje. Vojvodina će (valjda?) postojati i posle Butorovića i njemu sličnih...
  • 17.09.2012 12:48
    Galli
    Novi gradonacelnik je veliki navijac FC Roma
  • STADION VOJVODINE

    17.09.2012 07:30
    Prvo mu rekonstruišite ime!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti