Danas imenovanja direktora novosadskih ustanova

Sednica Skupštine Novog Sada, na kojoj bi trebalo bi da budu razmotrena nova kadrovska rešenja za skupštinske organe i imenovani novi direktori javnih ustanova, počinje u 10h.

Sednica Skupštine Novog Sada, na kojoj bi trebalo bi da budu razmotrena nova kadrovska rešenja za skupštinske organe i imenovani novi direktori javnih ustanova, počinje u 10h.

Predsednik novosadskog parlamenta Siniša Sević je rekao da će na dnevnom redu biti razrešenja i izbori radnih tela Skupštine Novog Sada, razrešenja i imenovanja upravnih i nadzornih odbora javnih i javno-komunalnih preduzeća i ustanova ciji je osnivač Grad Novi Sad.

Sednica će biti peta po redu u ovom sazivu novosadskog parlamenta, a prva koja počinje sa novom skupštinskom većinom koju čini 42 odbornika Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Demokratske stranke Srbije, Srpskog pokreta obnove, Romske demokratske stranke i izbačeni članovi pokreta Dveri i stranke Nijedan od ponuđenih odgovora.

Opozicija broji 36 odbornika Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine, Srpske radikalne stranke i Saveza vojvodjanskih Mađara.

  • Zoka

    22.09.2012 18:51
    Izgubila sam nit u prepisci
    Jel sad sns ima il nema zenski kadar ?
    Ajd nek neko malo pojasni tu vasu prepisku
  • Naprednjak

    22.09.2012 05:45
    @Anonimus - Budimo fer
    Vidi se iz aviona da ne pripadate toj politickoj opciji i da ste realni i objektivni. Na cemu Vam se zahvaljujemo. Od tih i takvih kapaciteta mi smo tu gde jesmo.
  • pouzdan izvor

    21.09.2012 20:34
    dogovor
    SNS i LSV se dogovorili, kadar LSV ostaje na svim funkcijama u Upravama Grada Novog Sada...
    Ko ne veruje, uskoro će poverovati, kada ne bude smene navedenih...
    A možda neko stisne petlju pa javno kaže...
    Zato je A.Jerkov onako bila divna oko 22.00 h, kad nakon 4 h pauze...
    E Vi što ste glasali za LSV i SNS - razmislite šta se dešava iza paravana...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti