Bez izmeštanja stadiona

Stadion fudbalskog kluba "Crvena zvezda" kod Najlon pijace neće biti izmešten kako bi se njegovo mesto ustupilo tržnom centru.  
Stadion fudbalskog kluba "Crvena zvezda" kod Najlon pijace neće biti izmešten kako bi se njegovo mesto ustupilo tržnom centru.

Umesto toga, biće izgrađene tribine, a poslovni objekti će se nalaziti ispod njih. Ovu odluku gradski čelnici su doneli nakon što su se rukovodstvo kluba i žitelji mesne zajednice pobunili protiv urbanističkog plana koji je predviđao izmeštanje jedinog sportskog igrališta na Vidovdanskom naselju.

Urbanisti su prvobitno odbili sve njihove primedbe, ali Komisija za planove ih je usvojila.

  • Realno

    08.04.2010 10:13
    Stadion
    Taj stadion nikada nije ni trebao da bude tu gde je. Realno, da ima normalnih ljudi pre bi trebali da se slože da se skloni na neko odgovarajuće mesto od ovog pored pijace i magistralnog puta.
    Ne razumem zašto sada još i prave tribine... Bacanje para u vetar. Izgradnjom tribine grad ali i građani ništa ne dobijaju. Taj prostor će zauvek biti izgubljen a potpuno nefunkcionalan. Niti ispunjava uslove za neka takmičenja niti taj poslovni prostor ima perspektivu, potpuno jedna suluda priča! U ovoj državi na žalost više niko nije normalan...
  • sosa

    08.04.2010 06:48
    hitni lopticu na pijacu...opa...
  • Upucen

    08.04.2010 06:07
    Opet oko stadiona
    Stadion nikada nije ni trebao biti izmesten, planirano je da se teren pomeri 20-tak metara u dubinu prostora da bi se udaljio od Temerinskog puta i to je sve. Jer ovako, kada igrac sutne jace loptu, ona preleti ulicu i ode na najlon.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti