Đerić: Ne znam za smenu, mandat mi još traje

Aktuelni direktor Pozorišta mladih, Zoran Đerić, kaže da do njega nije stigla nikakva zvanična informacija o mogućoj smeni.

Aktuelni direktor Pozorišta mladih, Zoran Đerić, kaže da do njega nije stigla nikakva zvanična informacija o mogućoj smeni.

- Prošle godine sam izabran na konkursu na mandat od četiri godine i na to mesto me nije imenovala nijedna stranka, niti sam član neke stranke. Taj mandat još nije istekao i sigurno je da ću reagovati ako dođe do smene, rekao je Đerić.

Podsetimo, glumac Dragan Marinković Maca je juče potvrdio da je kandidat Srpskog pokreta obnove za novog upravnika Pozorišta mladih.

Prema nezvaničnim informacijama, za direktora Kulturnog centra najverovatnije će biti izabran dr Andrej Fajgelj iz pokreta Dveri, a za čelnu funkciju Sterijinog pozorja viđen je dramski pisac Siniša Kovačević, visoki funkcioner DSS.

Imenovanja se očekuju uskoro.

  • Majstor bez Margarite

    21.09.2012 18:43
    Već vidim: legalno i zakonito izabrani Đerić biva najuren, na njegovo mesto dolazi nov čovek, Đerić mirno i staloženo predaje honorarno u Banjaluci, usput vredno prevodi s poljskog, te podiže tužbu protiv gradskih vlasti. Spor traje tri godine i šest i po meseci. Sud glatko odlučuje u njegovu korist i nalaže isplatu ogromnog obeštećenja i vraćanje na stari posao. Međuvremeni diša leti s posla, ali i on presavija tabak i sa osnovanim optimizmom čeka presudu u svoju korist. A gradski oci sležu ramenima: pojeo vuk magarca.
  • Nizina

    21.09.2012 10:43
    Eto nama gusala u KC
    Pošto budući direktor voli da ga gusla:

    http://pravoslavlje.spc.rs/slike/1009/obnova-pozitivnih-vrednosti-2_150.jpg

    plus narikače, plus da nam dođe Emir "volim da kradem kamen ali za pravoslavlje" Kusturica za počasnog građanina i da Novi Sad zauvek zaboravi da je ikada postojao....
  • Vladan

    21.09.2012 10:17
    "oslobodioci 2"
    Džaba "reagovali kada nemate "dvojno državljanstvo" i karijeru sa "bivših prostora". Ovako, nije dosta što smo bez posla pošto smo posle "devete ofanzive" prebukirani, već i smanjujemo nezaposlenost po Bosni dovlačeći ovde svakave. Vojvodina je kolonizovana po drugi put od 45'te. Sada je na redu da se posle političkog "upodobljavanja" i kulturološki "upodobi".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti