Cvetna pijaca na platou Spensa

Prva u nizu "Cvetna pijaca" održaće se u petak i subotu na platou ispred Spensa.
Prva u nizu "Cvetna pijaca" održaće se u petak i subotu na platou ispred Spensa. Posetioci će moći da uživaju u velikom izboru sezonskog cveća, sadnog materijala, semena, zemlje i ostale prateće opreme za holtikulturu.

Pored izlagača sadnog materijala i opreme za hortikulturu, svoje proizvode predstaviće proizvođači  meda i zdravstveno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede, a biće upotpunjena umetničkim i starim zanatima.

U petak od 11 do 12 časova na "Cvetnoj pijaci" u saradnji sa Radiom 021 za najmlađe posetioce biće organizovane radionice kroz koje će se edukovati da se na pravi način odnose kako prema svojoj životnoj sredini tako i prema ljudima iz svoje okoline. Naime, kroz radionicu "Cvet za komšiju i za lepši novi Sad" deca će posaditi po jedan sezonski cvet za sebe i jedan za komšiju i time doprineti lepšem izgledu našeg grada.

Izložba će biti otvorena i u petak i subotu od 8 do 20 časova, a ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti