"C&A" od oktobra u Novom Sadu

Otvaranjem velikog tržnog centra izraelske kompanije "Big Cee", Novi Sad će početkom oktobra dobiti nove poznate robne marke poput "C&A"  i DIS supermarket.
Otvaranjem velikog tržnog centra izraelske kompanije "Big Cee", Novi Sad će početkom oktobra dobiti nove poznate robne marke poput "C&A"  i DIS supermarket.

Prema najavama direktora ove kompanije Roberta Jahe, sve je spremno da novi internacionalni brendovi obraduju Novosađane pristupačnim cenama.
"C&A", "Home centar", "DIS", "TREF sport", "Takko fashion", "Deichmann", "New Yorker, "Big bang", samo su neka od imena, koja će se naći u najvećem tržnom centru.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da će se ovom velikom investicijom otvoriti nova radna mesta, što je primarni cilj nove gradske vlasti, ali i da će nastojati da Novi Sad dobije što više investitora iz proizvodnje.

"Ono što je bitno, mi ne možemo samo na ovom stati. Ovo je sjajna stvar, sjajna vest, ali posebno ćemo se  radovati ako dovedemo što više novih investitora iz oblasti proizvodne delatnosti. To je nešto za čime Novi Sad vapi godinama" rekao je gradonačelnik, dodajući da će kompanija "Big Cee" imati svu podršku grada.

Moderni šoping centar koji se nalazi pored "Novosadske mlekare" prostire se na 30.000 metara kvadratnih, i u njemu će biti zastupljeni svetski brendovi i diskontne prodavnice. "Big Cee" će u prvoj fazi zaposliti oko 500 ljudi, a na raspolaganju će biti 40.000 kvadrata komercijalnog prostora i 1.500 parking mesta, što će omogućiti lak pristup budućim kupcima.

Svečano otvaranje najavljeno je za 11. oktobar. (Suzana Stojićević)

  • upaljac

    18.10.2012 07:50
    napraviti nesto novo
    morate sve sami.stop.ne cekajte niste.stop.budite nemilosrdni.stop.nikada se ne zaustavljajte.stop.do kraja .....
  • Shopingholic

    03.10.2012 13:27
    C&A
    Prošle godine sam prvi put pazarila u C&A, u jednoj zapadnoevropskoj metropoli. Cene su sasvim pristojne, a kvalitet, dizajn, materijali odlični. Za 80& izašla iz radnje sa punim kesama, dok u ovoj bednoj zemlji za te pare možete kupiti 2-3 stvari. Naravno, ovi što pljuju po C&A (kao da su se, bože moj, rodili u Armani odelu) sigurno nisu mrdnuli dalje od Segedina jer asortiman ove robne kuće u Mađarskoj i u zapadnoj Evropi ne može da se poredi, lično sam se uverila. Ali ipak i u Segedinu ima šta da se probere, ako dobro pogledate. Prezadovoljna sam izborom, imaju garderobu za sve, od bebica pa do odraslih. Za naš narod i to je pojam, jer mnogi nemaju ni za kinesku robu.
  • Stiv

    03.10.2012 11:40
    Da ste se malo bolje raspitali, uvideli bi da su ljudi koji su primljeni u menadžment Big Cee-a iz Srbije i to izabrani putem konkursa bez ikakvih veza i vezica već samo na osnovu školovanja i znanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti