Nik Vujičić večeras na Spensu

Svetski poznati motivacioni govornik, Australijanac Nik Vujičić, prvi put će se predstaviti Novosađanima, za koje će večeras, od 19 sati, održati motivaciono predavanje u Velikoj sali Spensa.
Svetski poznati motivacioni govornik, Australijanac Nik Vujičić, prvi put će se predstaviti Novosađanima, za koje će večeras, od 19 sati, održati motivaciono predavanje u Velikoj sali Spensa.

Prethodno, Nik Vujičić je posetio Školu "Milan Petrović" na Novom naselju, gde je održao govor roditeljima i deci sa posebnim potrebama. Nik danas gostuje i na međunarodnom dešavanju "Tedex", u Studiju "M" Radio-televizije Vojvodine, a od 19 sati je u Velikoj sali Spensa. Predavanje za Beograđane održao je juče u Sava centru, a prethodno je održao i govor na beogradskom Pravnom fakultetu.

Iako je rođen bez ruku i nogu, Nik Vujičić igra golf, fudbal, pliva, surfuje, od nedavno je oženjen i očekuje dete. Nik je završio dva fakulteta i prošle godine je bio jedan od specijalnih govornika na svetskom ekonomskom samitu u Davosu.

Cena karte za predavanje na Spensu je 500 dinara, a sav prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe kao pomoć osobama sa invaliditetom. Karte se mogu kupiti na blagajni Spensa, u knjižarama Vulkan ili onlajn na sajtu gigstix.com.

Ovaj optimističan čovek čiji su roditelji poreklom iz Srbije do sada je gostovao u 43 države i držao govore pred više od 4.5 miliona ljudi. Posetioci tribine moći će da kupe knjigu Nika Vujičića “Živeti slobodno”, a 100 dinara od svakog prodatog primerka ide u njegovu fondaciju kao humanitarna pomoć organizacijama osoba sa invaliditetom.

  • Mario

    23.09.2012 16:56
    @Www
    Ti nemoj SLUČAJNO da te je neko izmanipulisao, važi? Bolje odbaci sve, makar i ono bilo ono pravo - za svaki slučaj - i spasi samog sebe kako znaš i umeš...
  • Nik i srBski narod...

    23.09.2012 16:38
    Ova devojka je objasnila neke stvari: http://blog.b92.net/text/21100/Nik-Vujicic-i-domace-licemerje/
  • www

    23.09.2012 16:14
    Znate li vi uopšte koliko takvih istih kao on živi ovde pored vas? Znate li da i oni nalaze snage i da završe fakulteta i da drugima pomažu? Znate li da ih niko ne podržava i ne finansira i da ne naplaćuju svoje govore* Znate li uopšte KO stoji iza ovog čoveka i ZAŠTO? Hajde, malo mućnite glavom! Opet manipulacije na koje nasedate!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti