Čanak: "Lešanović je zlostavljao ćerku mog brata"

Nenad Čanak je napisao je na svom Fejsbuk profilu da je Pavle Lešanović, koji je optužio Čanka da ga je pretukao, zlostavljao prethodno kćerku njegovog rođenog brata.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak napisao je na svom Fejsbuk profilu da se Pavle Lešanović iz Beograda, koji je optužio Čanka da ga je sa svojim obezbeđenjem pretukao ispred kafane "Tako je suđeno", nedolično ponašao i da je zlostavljao dvadesetogodišnju kćerku njegovog rođenog brata.

Dodao je da je ona potom pozvala Čanka da zbog toga dođe po nju i odvede je kući. Naveo je i da je ćerka njegovog brata tražila zaštitu i od bivšeg vaterpolo reprezentativca Srbije Danila Ikodinovića, koji je vlasnik kafane u kojoj se sve dešavalo.

"Ikodinović je bio prisutan i skrenuo mu pažnju na neprimereno ponašanje, a što će takođe biti predmet sudskih postupaka", rekao je Čanak. "Odveo sam rođaku kući, pozvao Ikodinovića telefonom i rekao da treba da porazgovaramo. Na parkingu ispred lokala zatekao sam 'oštećenog', pokušao da razgovaram sa njim, ali je on bio vidno alkoholisan pa sam video da je svaki razgovor bespredmetan. Sve ostalo su netačne konstrukcije", naveo je Čanak.

Lešanović je policiji rekao da ga je Čanak udarao svojim štapom i dovikivao "Ubij stoku beogradsku, ne može on tako da se ponaša u mom Novom Sadu". Lider LSV to negira, rekavši da ne zna "ni ko je on, ni odakle je", te da mu ne bi palo na pamet da govori takve stvari.

Čanak je na Fejsbuk profilu napisao i da se nada da će se na sudu dokazati istina, ali je upozorio na izjave nosilaca političke vlasti u Srbiji povodom ovog incidenta. "Sudeći po izjavama nosilaca političke vlasti, presuda je već doneta", naveo je Čanak i dodao da je na taj način prekršena pretpostavka nevinosti.

  • liman1

    26.09.2012 22:49
    ajd malo....
    da tako brinu o "deci" sigurno im ne bi savetovali/tj dozvolili da posecuju kafane gde se okuplja baraba ko i oni sto su...malo mi fuj sve ovo...omladinka ima 20 leta, kolko sam shvatio...zar ne treba da se igra sa svojim vrsnjacima, daleko od svih njih...da, da, porodicne vrednosti, briga o potomstvu i dobrobiti istih...sigurno su ih obezbedili u materijalnom smislu...al ovo je farsa...ko je tu makro..vidim ima raznih komentara, iskreno ne mogu sve da citam, nadam se da je neko vec obratio paznju na ovu "sitnicu".nek razmisle, a i vi/mi gradjani
  • Radenko

    24.09.2012 22:02
    @ Canak
    Alo bre Canak ko ti mislis da smo mi ?? ako hoces da namestis pricu mora biti malo vise stila , ovaj ti zlostavlja sinovicu a ona nikog drugog nezove nego strica i njegove gorile u dva sata noci HA HA HA , a gde je tata , decko , policija ?
  • 24.09.2012 19:20
    Šta to pada? Pada Čanak!

    I bogame će zemlja dobro da se zatrese. Ali da, naravno, mora da mu je cia/udba smestila. Jer otkud bi on. Pa on je ipak plave krvi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti