Rajkov: Na Spensu veliki višak zaposlenih

Novi direktor Spensa Borislav Rajkov izjavio je da, kao i većina drugih preduzeća i Spens pati od viška zaposlenih.

Novi direktor Spensa Borislav Rajkov izjavio je da, kao i većina drugih preduzeća i Spens pati od viška zaposlenih.

Rajkov je konstatovao da je 1981. godine Spens funkcionisao sa deset puta manje ljudi, a da danas ima oko 300 zaposlenih, što nadmašuje realne potrebe.

On kaže da niko neće završiti na ulici, a da će jedini kriterijum reorganizacije biti profesionalnost i savesnost. - Pripremićemo socijalne programe, a u planu je da u Spens dođu svetski poznati brendovi koji će u skladu sa ugovorom  preuzeti deo radnika - kazao je Rajkov.

On je dodao da ubuduće neće biti privilegovanih zakupaca lokala ni po jednoj osnovi, pa se može očekivati korekcija ugovora napravljenih na štetu Spensa tamo gde za to postoji mogućnost.

  • NEVERNI

    02.10.2012 08:17
    "RADNICI"
    Vi to nazivate radnicima, koliko je ostalo ugostitelja, spremačica, radnika na održavanju na SPENS-u u odnosu ns njihov broj od pre deset godina? Koliko je danas savetnika i tzv. direktora raznih sektora sa svojom svitom? Zamisli.... direktor za turizam???? pa direktor sporta, a tu su i pet prethodnih koje nisu sklonili a dobijaju platu!!!!!!! I sad ona izjava "niko neće ostati bez posla, svi će raditi ono za šta su primljeni" ...ŽIVEO NERAD!!
  • 29.09.2012 12:40
    Mokrenje uz kosavu
    Ali ja imam tranzistor!
  • semtex

    28.09.2012 22:35
    otkazi
    Treba dati svima otkaze koji su primljeni nakon davanja otpremnina zaposlenim SPENSA od novca obezbedjenog kreditom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti