Taksisti - jesu tužili grad, nisu tužili grad?

Član gradskog veća za saobraćaj i puteve, Nemanja Vukčević, demantovao je navode udruženja taksista "Sitans" da su podneli tužbu protiv Grada.
Član gradskog veća za saobraćaj i puteve, Nemanja Vukčević, demantovao je navode udruženja taksista "Sitans" da su podneli tužbu protiv Grada.

- Ne postoji tužba upućena gradskoj upravi koja se tiče taksi udruženja "Sitans" - kratko je rekao Vukčević za 021.

Iz udruženja taksi preduzetnika "Sitans" su 10. septembra objavili da su tužili Grad zbog nanete velike materijalne štete propisivanjem niske cene taksi usluga. Predsednik upravnog odbora "Sitansa", Milan Paunović, potvrdio je za 021 da ovo udruženje nije tužilo Grad, ali da tužba jeste podneta!

- Ako smo rekli da smo tužili Grad, onda je tužba podneta. "Sitans" nije tužio Grad, niti će ga tužiti. Taksi preduzetnici su ti koji tuže Grad - objasnio je Paunović. On je dodao kako će ove nedelje imati sastanak sa Vukčevićem, te će onda moći da otkrije još detalja.

Podsetimo, Grad je prošlog oktobra doneo odluku da startna cena i kilometar vožnje taksijem budu po 40 dinara, čime taksisti smatraju da su oštećeni. Po proceni njihovog sudskog veštaka, svaki taksista je oštećen za skoro 300.000 dinara. (Ivona Temešberger)

  • YELOWCAB

    01.10.2012 19:07
    za Anonimuse
    1. Jesi procitao Zakon?
    2. To sto je Pavlicic rekao da mogu taksisti voziti skuplje jesi proverio da li i Zakon tako kaze?
    3. Ne kaze Zakon tako, a ti proveri.
    4. Ako taxisti dobiju spor, hoces se navitaminizirati sa donje pipe?
    5. Zvucis mi kao Jahura...

    STOP HAOSU U TAXI PREVOZU I Kraj vladavine vlasnika radio-dispecarskih centara.
  • 01.10.2012 11:14
    taxi
    taj paunović iz tog sitansa lupeta gluposti niko njima ne brani da stave cenu koja im odgovara samo da nije manja od one koju je odredio grad,a to što gospoda gazde udruženja koja uzimaju lepe pare na rentiranje automobila i na članarinu(15-20e dnevo po autu)nije briga koja je cena dok god ima takvih koji će rentirati auto to je drugi problem.
  • 01.10.2012 11:01
    taksista
    kakvi su to bezveznjaci iz nekog taxi udruženja "sitans" pa niko im ne brani da podignu cenu, mogu odmah da odustanu od tužbe jer će sigurno izgubiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti