Ješić nije otvorio Lorist zbog SNS

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić nije otvorio Sajam lova, ribolova i sporta, jer su na ceremoniji učestvovali i "nelegitimno izabrani predstavnici vlasti Novog Sada".

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić nije otvorio Sajam lova, ribolova i sporta, jer su na ceremoniji učestvovali i "nelegitimno izabrani predstavnici vlasti Novog Sada".

Ješić, koji je i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, u saopštenju je ocenio da bi zajedničko učešće na ovakvom događaju značilo prihvatanje aktuelnih lokalnih vlasti i načina na koji su na nju došli.

"Smatram da nisam dovoljno tolerantan ni pomirljiv da bih zajedničkim učešćem u ovakvoj manifestaciji mogao pružiti legitimitet nelegalno i nepošteno postavljenim predstavnicima lokalne vlasti", naveo je Ješić.

Vučević: Bačena senka na otvaranje sajma

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević osudio je odbijanje potpredsednika Vlade Vojvodine da otvori sajam Lorist.

"Novi Sad i Novosađani su sadašnjoj gradskoj vlasti pružili svoje poverenje čime je naš grad dobio legalnu i legitimnu vlast. Ponašanje kojim je potpredsednik Vlade Vojvodine iskazao netoleranciju prema izboru Novosađana predstavlja uvredu za sve koji u našem gradu žive i koji ga danas posećuju", naveo je Vučević.

"Otvaranje prestižne manifestacije kao što je Lorist u samom srcu pokrajine treba da šalje poruku razvoja, regionalne i međunarodne saradnje i napretka Novog Sada, a ne da širi poruke obojene političkim strastima", kaže se u saopštenju gradonačelnika.

Vlast u Novom Sadu preuzela je 13. septembra koalicija predvođena SNS-om.

  • David SUP/ns

    27.09.2012 10:27
    Vucevicu kako te nije sramota!!!!!
    Novi Sad i Novosađani su sadašnjoj gradskoj vlasti pružili svoje poverenje!!!!Koje poverenje????Koje ste vi i vasi najblizi saradnici koje mozemo svi obocni smrtnici da vidimo po svim lokalima u gradu kako ispijaju kafice i prejedaju se,prse se i ljube na sred ulica,presrecni sto su se domogli fotelja,DOK NAROD NEMA HLEBA DA JEDE!!!!Bolje gledajte da neke firme otvarate i mani te se bivse vlasti,za 4 god njihove vladavine doveli su ljudi u preduzeca,jel to nesto novo,pa to su svi radili i radicete i vi,a za ova 2 3 meseca ovog ludila u Ns sam dozivljavao da cim sednem u kafic,bioskop,na utakmicu,svi pricaju o Politici!!!!!Ko ce sa kim ,gde ,koliko je ko nekom dao,SRAMOTA!Svi ste vi dobili,mnogo,iza svakog od vas stoje mnogo veci tajkuni i lovatori...ne brinem za vas,ali resite nas bede!!!!ne interesuje me ko je u fotelji ali hocu ako vec mojoj generaciji nije lepo,da bar nasoj deci obezbedimo nesto!!!!!SAMO PREKINITE DA ZAVLACITE RUKE U DZEPOVE,ionako su vam vec puni......LOPOVI!!!!
  • Ajme

    26.09.2012 11:24
    @Anonimus - štaaaaaaa rećiiiiiiiiiii
    Canak je bio levicar a sada je vise blizi centru. Ne razumem taj trip naprednjaka da ga trpaju u desnicu. Idi tamo sa Her Flikom salutiraj.
  • Bojan

    26.09.2012 09:36
    a guvernerka
    http://www.youtube.com/watch?v=-hKQ17tdNWs&feature=endscreen&NR=1

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti