SNS: Ješić tipičan predstavnik bahatih funkcionera

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić, odbivši da otvori 45. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta Lorist, ponovo je pokazao siledžijsku, nedemokratsku narav, ali i jednako zloćudnu prirodu njegove Demokratske stranke, stoji u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.
Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić, odbivši da otvori 45. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta Lorist, ponovo je pokazao siledžijsku, nedemokratsku narav, ali i jednako zloćudnu prirodu njegove Demokratske stranke, stoji u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

U saopštenju GO SNS navodi se da je Ješić slagao rekavši da su aktuelne novosadske lokalne vlasti "nelegalno, nepošteno i nezakonito postavljene". "To je velika laž koju uporno ponavljaju funkcioneri Demokratske stranke, nadajući se da će u to neko poverovati ako laž ponove mnogo puta. Novosadska vlast je izabrana od precizno utvrđene nesporne većine odbornika Skupštine grada Novog Sada, čiji su mandati prethodno verifikovani od Demokratske stranke. To je istina.", stoji u saopštenju. Dalje se dodaje da su odbornici odlučili da će korisnija za građane biti koalicija sa SNS, i daje sve to učinjeno u skladu sa zakonom i demokratskim pravilima.

"Ješić je tipičan predstavnik sloja bahatih funkcionera DS-a, za koje je prelazak u opoziciju smak sveta. To su vajne dekomkrate koje ne prihvataju osnovno pravilo u demokratiji da onaj koji gubi izbore treba strpljivo da čeka svoju priliku na sledećim izborima, a da se u međuvremenu ponaša u skladu sa zakonom, i pristojno. Ješić je sebi uvrteo u glavu da on lično treba da nekom daje ligitimitet i da on lično treba da bude zakon. Na njemu se vidi koliko je vlast pokvarila DS", ističe se u saopštenju.

GO SNS saopštenje završava konstatacijom da Ješić predstavlja "one iste vojvođanske vlasti koje se umiljavaju gradskim vlastima da novac budžeta koji pripada Novosađanima, i dalje drže u njihovoj propaloj Razvojnoj banci Vojvodine, samo zato da se što kasnije pokaže kakve štetočine sede u toj istoj pokrajinskoj vlasti, a onda te vojvođanske vlasti sve zaborave i puste Ješića da od sajma napravi vašar".

Podsetimo: potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić nije otvorio Sajam lova, ribolova i sporta, jer su na ceremoniji učestvovali i "nelegitimno izabrani predstavnici vlasti Novog Sada". On je u saopštenju ocenio da bi zajedničko učešće na ovakvom događaju značilo prihvatanje aktuelnih lokalnih vlasti i načina na koji su na nju došli.

  • 26.09.2012 16:28
    Lik je u potpunom ludilu ,rasulo u DS .
    Dali je za političare potrebno zdravstveno uverenje ,jer kad upravljaš vozilom pri polaganju vozačkog moraš da imaš zdravstveno uverenje ,a kad upravljaš resorom u pokrajni -poljoprivreda ne treba ti nikakvo uverenje.Lik se izgubio i preneo je iz sela u Grad ,nekakvo seosko ponašanje i rečnik ,preti ,viče na partijskog kolegu ,čovek je u potpunom ludilu .Otpor ,pa ajde care bez stranih službi koje su vas materijalno pomagale si gfo ko pištolj zato ćuti ili se vraćaj na selo pas tamo urlaj.
  • Odiseja

    26.09.2012 13:15
    Cestitam komentatorima DSa a dobroj organizovanosti i hvalospevima Jesicu
    Jeste vi komentatori oni koji su zaposleni pre dve nedelje u JKP u Novom Sadu a koji nemate sta da radite sem da u nebesa dizete zute lopove?
  • Pera Perić

    26.09.2012 11:41
    Mračna radikalska prošlost
    SNS koji je u Novom Sadu dpšao na vlast pomoću stranke koja je kupovala glasove ne zaslužuje bolji tretman od Ješićevog.BRAVO JEŠIĆU!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti