Vučević obećao pomoć radnicima "Noviteta"

Gradonačelnik Miloš Vučević razgovarao je danas sa radnicima "Noviteta" koji protestuju i obećao im pomoć u pregovorima sa rukovodstvom, potvrdila je predsednica sindikata "Solidarnost", Gordana Kojić.
Gradonačelnik Miloš Vučević razgovarao je danas sa radnicima "Noviteta" koji protestuju i obećao im pomoć u pregovorima sa rukovodstvom, potvrdila je predsednica sindikata "Solidarnost", Gordana Kojić.

- Obećao je da će poslati otvoreno pismo gospodinu Đuriću. Tražiće od njega da se izjasni i da kaže koje su njegove namere - prenela je Kojićeva.

Ona je naglasila da neplaćeni porezi i doprinosi nisu samo problem radnika, već i gradski problem jer se time oštećuje budžet grada. Dodala je da se nadaju da će pismo gradonačelnika imati efekta, te da će im poslodavac uplatiti zaostale plate i doprinose u roku od dvadesetak dana.

Radnici "Noviteta" štrajkuju od avgusta, a u današnjoj protestnoj šetnji došli su do Gradske kuće, gde su se sastali sa gradonačelnikom, i produžili do gradske i pokrajinske skupštine.
  • 27.09.2012 11:42
    konfiskacija
    Samo utvrditi odakle Draganu Đuriću(vlasniku Noviteta, Zekstre, Veterinarskog zavoda Zemun, Nolita, TK Savremene,Dunavke,... i presedniku Upravnog odbora FK Partizan) tolika imovina u Srbiji i Republici Srpskoj. Sponzorstvo za Partizan verovatno košta koliko i neuplaćeni doprinosi za radnike Noviteta.Povezan je sa Dodikom a oni su izgleda nedodirljivi. Ako Vucic ima iskrene namere u aferi Agrobanka naci ce stosta i o Novitetu i utvrditi iz kog razloga nisu placani doprinosi. KONFISKACIJA je prava stvar i dati ga ne u zatvor na teret države, nego u radni logor. Ne bi tada bilo prljavih ulica, autobusa i vozova. Radnici Noviteta imaju moju punu podrsku
  • Scotch Bonnet

    26.09.2012 15:49
    Nema razlike
    Znaci kao i do sada. Gradska vlast ce biti nedodirljiva kada su problemi radnika u pitanju.

    Nista se Her Flick ne razlikuje od Rodnija
  • ns time

    26.09.2012 15:45
    obecanja......
    On ce im sigurno pomoci .Jos samo da mrmot umota cokoladu u foliju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti