Pravljenje vizitki i plakata radno iskustvo nove direktorke Muzeja grada

Na poslednjoj sednici Skupštine grada na mesto v.d. direktora Muzeja grada imenovana je dvadesetdevetogodišnja Vesna Jovičić, čije imenovanje je razljutilo stručnu javnost.
Na poslednjoj sednici Skupštine grada na mesto v.d. direktora Muzeja grada imenovana je dvadesetdevetogodišnja Vesna Jovičić, čije imenovanje je razljutilo stručnu javnost.

Naime, Jovičićeva je diplomirani inženjer grafičkog dizajna, a u svojoj biografiji navodi kako ima iskustva u izradi vizit-karti, brošura, kalendara i plakata.

Ona je drugi v.d. direktor Muzeja grada u poslednja tri meseca, iako je Upravni odbor još u aprilu raspisao konkurs za ovu rukovodeću poziciju i u junu podržao istoričara Sinišu Jokića za mesto novog direktora.

Ovaj istoričar navodi da će ponovo konkurisati za mesto direktora, kao i da se nada da će pri ponovnom izboru glavnu ulogu igrati stručnost, a ne politička podobnost.

Satiričnu verziju ove vesti pročitajte u novoj epizodi Teleplova ''Direktori muzeja''.

  • ...

    31.10.2012 15:53
    A predsednik sta ima u CV-ju?
    Grobar???!
  • IT

    30.09.2012 22:32
    Slika o SNS-u
    Sve je tu jasno kao dan. Pogledajte SNS u Novom Sadu.

    Imate Miloša Vučevića koji će da izigrava finoću, čistotu i moralnost, ali je tu s njim prljavi ljigavac Miloš Tomić, čovek sa sto članskih karti, koji će za njega da bude blagajnik i prikuplja lovu za obojicu.. Zatim tu je doktor Milovančev, koji je nov u priči toj, ali sa starim uticajem i u BG i u ambasadama.. Tu su i Jorgovankini ljudi, prostor je upražnjen isterivanjem Galića...A tu je i iskusni Igor Mirović, koji se sve vreme drži po strani i naplaćuje se na staru slavu...
  • V87

    30.09.2012 12:19
    Sto se doticne tice nije tacno da je stranacki aktivista jer je u SNS niko i ne zna , tako da je do posla dosla preko veze sto je ocigledno .Kako se prica iz prilicno je uticajne porodice.
    Mogu samo da kazem da SNS ima sigurno najmanje 50-tak strucnijih aktivista i obrazovanijih od nje koji su krvavo radili nekoliko godina volonterski i nista nisu dobili niti posao niti reci hvale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti