Čanak više nije poslanik

Skupština Srbije konstatovala je danas ostavku lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka na mesto poslanika, pošto je prethodno ostavku usvojio Administrativni odbor.

Skupština Srbije konstatovala je danas ostavku lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka na mesto poslanika, pošto je prethodno ostavku usvojio Administrativni odbor.

Čanak je ostavku podneo nakon incidenta u Novom Sadu kada je prebijen Pavle Lešanović iz Beograda.

Novinarima je priznao da je u kafani bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića "tukao pesnicama" Lešanovića, što je prethodno negirao.

Naveo je da je bio izložen "linču javnosti" samo zato što je branio čast svoje porodice i da je ostavku podneo da ga ne bi prozivali da će se u sudskom postupku pozivati na poslanički imunitet.

  • aca 2

    27.09.2012 23:57
    tup tup
    Aco kako ti je palo na pamet ili vec sta je to na sta ti je palo da poredis Miladina i Nenada Canka , to se uci u osnovnoj , babe i zabe nejde . Nego kad si se vec javio ko ti je taj Miladin?

  • P*

    27.09.2012 19:42
    Mozda
    Svaka cast Canku za ostavku to tako i treba. A sad da vidimo policiju i tuzilastvo.Canak mora biti osudjen. Ta fora branio porodicu, cast ,ugled itd to su gluposti.On je naneo teske ili vec kakve povrede coveku i to je dovoljno.Sto se tice politickog zivota i otpisivanja LSV trba da ga izbaci iz stranke i da izabere demokratskog predsednika.
  • malo ste

    27.09.2012 17:07
    poranili
    svi vi koji ste vec otpisali Canka iz politickog zivota.....ne ide to tako lako....a sto se ostavke tice,to je trebao da uradi mnoooooogo ranije, a ovako, hmmmmmmm

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti