Danas šesta "Kritična masa"

Novosadska "Kritična masa", šesta po redu, održaće se u petak, 28. septembra.
Novosadska "Kritična masa", šesta po redu, održaće se u petak, 28. septembra.

Uz redovnu vožnju, od 17 do 17:45 u Limanskom parku biće organizovana i sledeća dešavanja: sitne pripremne popravke bicikala na licu mesta (uz podršku volontera Biciklističke kuhinje), takmičenje vožnje bicikala kroz čunjeve, kao i izrada transparenata sa biciklističkim porukama.

Za razliku od prethodnih vožnji čiji je završetak bio na Sunčanom keju, septembarska vožnja završava se oko 18 časova na Trgu Slobode gde će svi zainteresovani moći da uživaju u manifestaciji Noć istraživača. Procenjuje se da će vremenske prilike ići na ruku učesnicima vožnje, kojih je na prethodnom skupu bilo oko 400.

"Kritična masa" se održava svakog poslednjeg petka u mesecu i promoviše vožnju bicikla kao zdravog načina prevoza.

  • Kriss

    28.09.2012 10:57
    Lepa setnja
    idite,probajte,vidite
    ;)
  • Baltazar

    28.09.2012 06:43
    Pesimista
    Mislim da ovakve akcije samo prave problem. Blokiranjem saobraćaja izazivaju bes vozača, umesto da ih približe biciklistima. Vozim bajs cele godine skoro svaki dan, znam koliko su biciklisti ugroženi, ali mislim da od ovog nema nikakve koristi. Ljudi se dobro zezaju jedan sat, a vozači za to vreme pizde zbog blokade. Dobra energija na račun tuđe loše, to nije prava stvar.
  • Samopogon

    27.09.2012 19:47
    Motikaš, pa obrađuj ti zemlju, priakne, kad ti je neobrađena, a pusti ljude da se vozaju. Nemaju svi njivu kao ti, a ti još imaš i vremena da se nadgornajvaš na netu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti