"Solarno drvo" ne radi zbog vandala

Novosađani više ne mogu da koriste "solarno drvo" za punjenje mobilnih telefona, koje se nalazi na platou Spensa, a postavljeno je pre godinu dana, jer su sa njega iščupani svi kablovi.

Novosađani više ne mogu da koriste "solarno drvo" za punjenje mobilnih telefona, koje se nalazi na platou Spensa, a postavljeno je pre godinu dana, jer su sa njega iščupani svi kablovi.

Miloš Milisavljević, direktor kompanije "Strouberi enerdži" koja je postavila "drvo" kaže da su oni upoznati sa ovom situacijom, ali da sa Gradom treba da se potpiše ugovor o održavanju punjača.

"Ovo se i ranije dešavalo, pa smo tako samoinicijativno, o svom trošku, pet ili šest puta već menjali kablove, ali više nismo u mogućnosti da to radimo, jer nemamo novca. Da bi se ovaj posao obavio mora se potpisati ugovor o održavanju sa Gradom", naglasio je Milisavljević, a prenosi Dnevnik.

  • Zivorad

    02.10.2012 08:55
    Cudim se da svi mislite da je ova skalamerija lepa. Meni je odvratna. Jeftin karabudz.
  • Urke92

    01.10.2012 00:23
    Zašto ste napisali vandali. Nisu to uradili vandali, vandali su imali svoju kraljevinu na severu Afrike i izvršili napad na Rim. Solarno drvo je s**bala STOKA !
  • 100ka

    30.09.2012 12:38
    Stoka bezrepa!
    Dok ne pustis struju i bodljukavu zicu u ovom gradu nista ne moze da uspe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti