Za urednicu Mađar Soa imenovana Marta Varju

Za glavnu urednicu "Mađar Soa" imenovana je Marta Varju, a za direktorku lista Rozalija Ekres, odlučio je Nacionalni savez Mađara na sednici u četvrtak uveče.

Za glavnu urednicu "Mađar Soa" imenovana je Marta Varju, a za direktorku lista Rozalija Ekres, odlučio je Nacionalni savez Mađara na sednici u četvrtak uveče.

Za glavnog urednika lista "Het Nap" izabran je Viktor Tomek, a direktorka je Edit Laslo.

Marta Varju, koja je do sada bila vd glavnog urednika, kaže da joj poslednjih 15 meseci nije bilo lako, ali je uspela da se izbori sa naizgled nerešivim problemima, što su kolege primetile, te je prilikom glasanja u redakciji osvojila više glasova od drugog kandidata.

Ona ističe da je bilo prepreka, ali se nada da će ih u budućnosti biti manje. Kako prenosi Mađar So, razočarana je što od Saveza nije dobila obećani novac koji je trebalo da bude namenjen izgledu novina.

  • 28.09.2012 15:57
    Aleksandar
    Zanimljivo, na postolju nema istaknute zastave Republike.
  • 28.09.2012 14:43
    ZA UREDNICU...ZA
    Па...лепа је..Ја сам ЗА

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti