I bivši predsednik Skupštine grada među novozaposlenima

Bivši predsednik Skupštine grada i član Lige socijaldemokrata Vojvodine, Aleksandar Jovanović, jedan je od onih koji je pre smene vlasti u Novom Sadu pronašao "uhlebljenje" u nekom od gradskih preduzeća, saznaje Radio 021.
Bivši predsednik Skupštine grada i član Lige socijaldemokrata Vojvodine, Aleksandar Jovanović, jedan je od onih koji je pre smene vlasti u Novom Sadu pronašao "uhlebljenje" u nekom od gradskih preduzeća, saznaje Radio 021.

Jovanović, inače diplomirani sociolog, dobio je posao u Urbanizmu na radnom mestu "rukovodilac službe za društveni aspekt prostornog i urbanističkog planiranja".

Na pitanje šta se zapravo nalazi u opisu njegovog novog radnog mesta, i na koji način on može doprineti poslovanju preduzeća, Jovanović nam je rekao da pitamo rukovodstvo. "Pitajte nadležne u firmi, zaista ne mogu napamet da odgovorim. Ja sam sociolog, a ovom preduzeću su sociolozi uvek potrebni za vršenje važnih ispitivanja javnog mnenja i potreba stanovništva. Za ostale detalje se obratite rukovodstvu", rekao je Jovanović za 021.

Bivši prvi čovek novosadskog parlamenta je dodao i da trenutno radi na ispitivanjima u nekim prigradskim naseljima.

Podsetimo, Jovanović je bio na mestu predsednika novosadskog parlamenta od 2008. do 2012. da bi nakon majskih izbora postao član Gradskog veća za urbanizam. Na toj funkciji se zadržao do 12. septembra kada je promenjena gradska vlast.

Prema podacima Radija 021, od trenutka kada se saznalo da postoji nova skupštinska većina, za mesec i po dana se u novosadskim JP i JKP zaposlilo oko 320 ljudi na neodređeno, određeno ili na povremeno-privremenim poslovima. (Ivona Temešberger)

  • NikolaNS

    06.10.2012 05:14
    Ma nije moguće
    Pa ligaši su esencija poštenja i zaštite vojvođanskih interesa. Ili možda nisu. Biće da nisu.
  • MILE I.

    02.10.2012 23:08
    Eeeee moj Sadame, Sramoto...
  • Miloš

    02.10.2012 11:34
    Kad bi znali ko je sve u poslednjih 10-ak godina.
    zaposlen na način kao Skadam i ostali političari, i kad bi dobili konačnu cifru(u nepotrebnom ljudstvu u J.P.-a i potrišenim parama) znali bi smo kako smo propali. Zašto neko ne ispita to? Godina po godina, potpis po potpis, pa ajd svi na sud, al svi: DS,LSV,SRS,G 17(fuj)DSS,SPS...:(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti