Gradski čelnici složni: Nema privatizacije GSP-a

Gradsko saobraćajno preduzeće neće biti privatizovano, bar ne dok je na vlasti sadašnja koalicija.

Gradsko saobraćajno preduzeće neće biti privatizovano, bar ne dok je na vlasti sadašnja koalicija.

To su danas na obeležavanju dana ove firme potvrdili gradonačelnik i predsednik Skupštine grada, Miloš Vučević i Siniša Sević.

- Grad nikada neće predati svoje preduzeće u ruke privatnika - kategoričan je bio Sević. On je dodao da je prioritet Gradskog veća nabavka novih vozila za GSP i stvaranje novih gradskih i prigradskih linija.

Prema rečima direktora Milana Balaća, GSP-u predstoji ozbiljna reorganizacija koja podrazumeva da za godinu i po dana neće biti potreban novac Grada za tekuće subvencije. - To pre svega podrazumeva uvođenje elektronske naplate karata kao i poboljšanje uslova rada zaposlenih - rekao je Balać. Dodao je i da će od Grada tražiti pomoć kada je u pitanju redefinisanje uslova pod kojim se dobijaju besplatne karte, a koje koristi 37.000 Novosađana.

Na svečanosti u GSP su radnicima koji imaju 10, 20, 30 i 40 godina radnog staža uručene zahvalnice i jubilarne nagrade.

  • Novosađanka

    02.10.2012 06:19
    ŠTA JE PRIČAO
    Na konvenciji DSS-a u Futogu isti taj Balać je pričao da treba da se izjednače cene karti za prevoz u prigradskim mestima.,što je logično nemoguće.Sada isti povećava cene tih karata!Neka vaši novinari da nije gospodin Balać uzeo otpremninu u NIS-u?!
  • 01.10.2012 21:59
    Kurta
    Ala će ovi da se nakradu...dobro se navežbao u NIS-u...patriotska pljačka!!!
  • rade

    01.10.2012 18:20
    samo da je otišla prošla vlast
    20% pa to je GSP dobio sa odlaskom prošle LIGAŠKE vlasti.A kakva će ova biti videće se,u svakom slučaju neće biti gora od prošle jer je to nemoguće.VERUJTE MI JA SAM TO OSETIO NA SVOJOJ KOŽI"kao kada te mačka izgrebe(TO BOLI).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti