Škola računara u MZ "Sonja Marinković"

"Građanska škola računara" u Mesnoj zajednici "Sonja Marinković" počinje u ponedeljak, 8. oktobra.
"Građanska škola računara" u Mesnoj zajednici "Sonja Marinković" počinje u ponedeljak, 8. oktobra.


Škola računara je namenjena srednjoj i starijoj generaciji i traje četiri sedmice. Nastava je organizovana u dve grupe, prepodnevnu od 10 do 11:30 i popodnevnu od 17 do 18:30 časova.

Polaznici na kraju obuke dobijaju sertifikat, a kurs košta 5.600 dinara. Za samohrane majke je obuka besplatna, a za njih je rezervisano po jedno mesto u svakoj grupi polaznika.

Prijave za kurs se mogu podneti do 8. oktobra, u prostorijama mesne zajednice na Keju Žrtava racije 4 ili na telefone 457-538 ili 065/651-94-77.

  • Nezaposlena

    02.10.2012 11:54
    Kakv sertifikat
    Kakav sertifikat se dobija? ECDL? Koliko znam za sve oglase u lokalnim, republickim i pokrajinskim sto organima sto preduzecima ECDL sertifikat je uslov...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti