Smenjuju i direktora Gradske biblioteke

Za petak je zakazana sednica Upravnog odbora Gradske biblioteke i smena direktora Miloša Pankova.
Za petak je zakazana sednica Upravnog odbora Gradske biblioteke i smena direktora Miloša Pankova (LSV).

Razlozi zbog kojih će Pankov biti smenjen pre kraja mandata za sada nisu poznati, a nezvanično se može čuti da će Upravni odbor na njegovo mesto imenovati prethodnog direktora Dragana Kojića, prenosi "24 sata".

Ova sednica je planirana za petak popodne.

"Upravnom odboru ću podneti ostavku, jer sam se uverio da novoformirana vlast vodi kulturnu politiku koja meni neće omogućiti da sprovedem u delo planove koje sam imao za Gradsku biblioteku", rekao je Pankov.

Podsetimo, Kojić je smenjen u martu prošle godine odlukom Skupštine grada, a kao razlog smene navedeno je "nezadovoljstvo njegovim radom". Prethodno je kao vanstranačka ličnost vodio biblioteku punih 18 godina.

  • 06.10.2012 06:12
    Dobro i kaze, "novoformirana vlast vodi kulturnu politiku koja meni neće omogućiti... Samo ne znam kome ce ovakva kulturna politika i ova osveta nepismenih nad pismenima odgovarati
  • Cajka iz NS

    05.10.2012 21:05
    Ničija nije do zore gorela...
    Em+,moj Pankov lepo sam ti rekla da ne zapisuješ broj mobilnog latinicom. Videla te baba Soka iz Dveri,pa ti sad vidi šta ćeš.
  • poljubisa

    05.10.2012 15:55
    ...
    Maca bi bio ozbiljniji od vecitog ditrektora...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti