Od radnice Lisja tražen mito za posao

Od radnice Javno komunalnog preduzeća "Lisje" tražen je mito da bi, kako je navedeno u anonimnim porukama, bila zaposlena na neodređeno vreme, saopštio je direktor te firme Stojan Ivanišević.
Od radnice Javno komunalnog preduzeća "Lisje" tražen je mito da bi, kako je navedeno u anonimnim porukama, bila zaposlena na neodređeno vreme, saopštio je direktor te firme Stojan Ivanišević.

U saopštenju, direktor navodi da je na osnovu prijave te radnice osnovao komisiju koja je utvrdila da je ona dobijala poruke u kojima joj je za stalan posao tražen mito.

Naime, radnica D.P, koja u "Lisju" radi po ugovoru na određeno vreme, tvrdi da je primala anonimne sms poruke i telefonske pozive u kojima joj je nuđeno da do posla na neodređeno vreme dođe tako što će platiti izvesnu sumu novca ili tako što će se učlaniti u Dveri, piše u saopštenju.

Ivanišević je rekao da je o tome obaveštena policija koja istražuje slučaj. Međutim, lider novosadskih izbačenih Dverjana Miroslav Parović smatra da je u pitanju pokušaj diskreditacije njegovog pokreta, koji traje od kako je, kako kaže, "bahate odluke takozvanog Starešinstva" da izbaci novosadske članove. On je takođe optužio medije za "hajku" na njegovu odborničku grupu koja je u podeli partijskog kolača dobila "Lisje".

"Veoma je interesantno kako je moguće da isti dan medijsku tiradu na odborničku grupu "Novi Sad odmah" imaju B92, Blic, Danas, 021 i internet portal Srpskog sabora Dveri! Da li je možda to znak da su svi oni na istom zadatku?!", pribojava se Parović.

On je dodao kako je D.P., umesto u policiju, upućena na pravnu službu Dveri, zbog čega sumnja da je neko iz njegove bivše organizacije direktno umešan u "hajku".

 

 

  • 07.10.2012 07:51
    TOALET
    Gospodine direktore ,zasto nedeljom nije otvoren toalet na groblju?
  • Vladan

    06.10.2012 07:25
    Pozdrav.......
    .....Paroviću iz Vojvodine. Kada se budete odlučili da se preselite iz severne pokrajine u Vojvodinu, molim da izdate saopštenje. Ovde su svi dobrodošli, pogotovu žitelji severne pokrajine.
  • hi hi

    06.10.2012 04:39
    ccc samo kad drugi nisu tražili mito !

    A vi mislite da likovi iz drugih stranaka nisu uzimali lovu da bi nekog zaposlili?

    Nama svima stvarno treba dobar ovčarski pas- da nas čuva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti