Đaci Tozine škole sakupili 2.000 evra na humanitarnoj svirci

Deca iz OŠ "Svetozar Marković Toza" prikupila su oko 2.000 evra, koje će dati kao prvu pomoć  za obolele Stojana Kolarova i Teodoru Škrivanj.

Deca iz OŠ "Svetozar Marković Toza" prikupila su oko 2.000 evra, koje će dati kao prvu pomoć  za obolele Stojana Kolarova i Teodoru Škrivanj.

Na humanitarnoj svirci održanoj u petak svaki od 1.400 đaka priložio je po jedan evro, dok su ostatak prikupili nastavnici i građani.

Đaci su organizovali koncert grupe "Dan šesti" kako bi sakupili novac za bivšeg đaka škole Stojana Kolarova, ali i za četvorogodišnju Teodoru Škrivanj koja boluje od Batenove bolesti i koja mora do 15. oktobra da ode na tretman matičnim ćelijama u Kinu.

  • stari djaci

    09.10.2012 06:59
    sve pohvale
    bili smo deo ove jedinstvene atmosfere u petak kada je stvarno super bend svirao a klinci pevali i skakali uz (stare) domace pop i rok pesme, kao veliki :) kao mala Nova godina.

    sve pohvale za male drugare, nase nastavnike, komsije, gradjane i naravno bend, stvarno super zurka.

    treba nam vise ovoga.

    nada(j)mo se da ce Stojanova i Teina porodica sakupiti dovoljno novca.
    Share!
  • katarina

    08.10.2012 20:02
    humanost
    Uvek kazem da je moja bivsa skola najbolja i ja se ponosim time sto sam bila dak ove skole.Sada se moze i uvideti da sam u pravu cestitam na humanosti daka roditelja i nastavnika kao i svih gradana koji su pomogli.
  • Mayya

    08.10.2012 19:16
    RESPECT
    Dali ste lekciju svima!!! Tako se stvaraju ljudi! Svaka čast!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti