Počelo uređenje zelenila na Tvrđavi

Na Petrovaradinskoj tvrđavi počelo je uništavanje samoniklog korova, koji će biti zamenjen sa 25.000 sadnica ukrasnog šiblja.
Na Petrovaradinskoj tvrđavi počelo je uništavanje samoniklog korova, koji će biti zamenjen sa 25.000 sadnica ukrasnog šiblja.

Projekat vredan skoro 50 miliona dinara biće završen do sredine novembra, a radove izvode radnici "Zelenila" u saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture i ZIG-om.

Planirano je da se granje i nisko rastinje koje budu uklonjeni iskoriste u kompostištu "Zelenila", dok će krupnije otpadno drvo, prema dosadašnjoj praksi, biti podeljeno radnicima ovog preduzeća.

Sličnih radova na uređenju Tvrđave nije bilo skoro tri decenije.

  • 10.10.2012 09:43
    Radi se Đava, a Džuda nije ugrađen....Hahahahaha!
  • Miki

    09.10.2012 07:40
    drugi kej
    Čisto da se pokazemo na drugoj strani da i mi umemo da uredimo kej, a ne samo najgori gradonačelnik Novog Sada
  • Vrač- Kruti...

    08.10.2012 20:31
    Neko je krenuo pa ima nade i da stigne nege pa makar krenuli od uređenja zelenila, a neko nije ni pomišljao da krene, nekome je ta kulturno-istorijska diva bila zadnja rupa na sviralu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti