FOTO VEST: Izgoreli automobili na Bulevaru oslobođenja

Dva automobila su potpuno izgorela, dok je jedan delimično oštećen u požaru koji se dogodio u subotu ujutru na parkingu na Bulevaru oslobođenja iza Lili drogerije.
Dva automobila su potpuno izgorela, dok je jedan delimično oštećen u požaru, koji se dogodio u subotu ujutru na parkingu na Bulevaru oslobođenja iza Lili drogerije.

Uništeni su klio i stojadin, dok je ford mondeo delimično oštećen.

Nakon što je požar ugašen, policija je izvršila uviđaj, ali im za sada nije poznat uzrok ovog incidenta.

Istraga će utvrditi da li je neki od automobila namerno zapaljen. (S.S.)

  • Mikan

    08.10.2012 20:41
    Istina
    U sredu uvece sam ja licno zvao vatrogasce posto se iza nase zgrade dimio crveni jugo. Brzo su stigli i srecom se nije razbukato pozar. Vlasnik je rekao da mu je jedan prozor bio malo otvoren, pa je verovatno neko nesto zapaljivo ubacio unutra. Inace, pozar je krenuo sa zadnjeg sedista, gde nema nista sto bi moglo samo od sebe da se upali. Crveni jugo, zastava, komentari koji potvrdjuju ono sto sam video, slucajnost ili ne, prosudite sami.
  • Guca

    08.10.2012 17:33
    Crvena vozila
    Hmm, kako je moguce da su sve crvena vozila?
  • visi inspektor buduci nacelnik

    08.10.2012 17:23
    @ pali stojadine i jugice vec nekoliko dana
    Ee pa onda je slucaj jasan - italijanska mafija po nalogu FAS-a pali stari Zastavin program kako bi prinudila vlasnike da kupe novi 500L. Ne prezaju ni od cega, cak su i ministra "1000e" primorali, i to da uzme na kredit!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti