Srđan Kružević novi direktor Elektrovojvodine

Novi direktor Elektrovojvodine je Srđan Kružević, saznaje Radio 021. Ovo mesto pripalo je u partijskoj podeli preduzeća Palminoj stranci, čiji je Kružević potpredsednik.  

Novi direktor Elektrovojvodine je Srđan Kružević, saznaje Radio 021.

Ovo mesto pripalo je u partijskoj podeli preduzeća Palminoj stranci, čiji je Kružević potpredsednik, a ujedno je i predsednik Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije.

Ova stranka je na prethodnim izborima nastupila u koaliciji sa SPS, PUPS i SDPS.

Novoizabrani v.d. direktora Srđan Kružević izjavio je da će Elektrovojvodina nastaviti beskompromisnu borbu protiv krađe i neovlašćene potrošnje električne energije, kao i da će raditi na daljem podizanju standarda svih usluga koje ovo preduzeće pruža potrošačima.

"Elektrovojvodina će aktivno unapređivati elektroenergetsku infrastrukturu i stvarati uslove za dalje podizanje kvaliteta života građana i unapređenje privrede na celokupnom području koje snabdeva električnom energijom. Prioriteti u radu i poslovanju biće poboljšanje nivoa odnosa prema kupcima električne energije i naplata, ali u skladu sa mogućnostima kupaca iz kategorije domaćinstva", rekao je Kružević.

Kako 021 saznaje od izvora u Elektrovojvodini, za zamenika direktora imenovan je Tomislav Papić, nekadašnji generalni direktor ove firme. Kada je pre dve godine LSV dobila na upravljanje ovo preduzeće i postavila Tihomira Simića za direktora, Papić je posao nastavio kao izvršni direktor EPS-a.

Simić je sinoć smenjen na inicijativu Upravnog odbora. On se potom pismom obratio zaposlenima u Elektrovojvodini i zahvalio im se na saradnji.

Tihomir Simić, koji je prema saznanjima Radija 021 na funkciju direktora Elektrovojvodine izabran sa najvišim akademskim zvanjem, svoj doktorat stekao je na neakreditovanom havajskom univerzitetu Western Pacific University. Ostaće upamćen kao čovek koji je izuzetno voleo medijsku pažnju, a među zaposlenima kao jedini direktor koji je tražio da se sam vozi liftom!

  • 17.10.2012 21:58
    VELIKI UGOSTITELJ
    Alo bre pogledajte koji su luzeri bili do sada . Ovaj je NAJKVALITETNIJI direktor koga su mogli da postave. J.
  • Maca

    12.10.2012 11:03
    Obavezno procitati!!!
    Svaka cast za stajling novog direktora,odmah mi se vise svidja od prethodnog.:) Nadamo se da ce sada EV napredovati kako u estetskom smislu tako i u drugim sektorima. :p
    Rado bih mu dala broj telefona. :*
  • @Bravo! - @Arsenije

    11.10.2012 17:27
    Izgleda da si malo bukvalan. I jednostran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti