Danas Novosadski maraton

Novosadski maraton biće održan u nedelju, 14. oktobra, a start trke je na Trgu slobode u 10 sati.

Novosadski maraton biće održan u nedelju, 14. oktobra, a start trke je na Trgu slobode u 10 sati.

Član Organizacionog odbora Milan Dolga rekao je da će u glavnoj trci učestvovati i oko 30 stranih takmičara iz zemalja regiona, kao i iz Škotske i Islanda.

On je podsetio da je podizanje brojeva za trke u hotelu Vojvodina u subotu od 17 do 20 sati i u nedelju od 8 do 10.30 časova.

Pored glavne trke, koja može da se trči i štafetno, u nedelju se održava i diplomatski maraton, trka od 10,5 kilometara, trka zadovoljstva, trka mališana, puzeća trka beba i trka kornjača.

Ove godine novina je i trka od 30 kilometara za takmičare koji ne mogu da istrče ceo maraton.

  • sale

    14.10.2012 14:54
    losa organizacija
    Nemam nista protiv trke, ali organizacija saobracaja mora biti bolja, treba jasno da je obelezeno kuda i kojim ulicama moze da se vozi a ne da svi lutamo, i da nalecemo na neljubazne policajce. To bilo je na radiju obavestenje koje ce ulice biti zatvorene zaboravite kao opravdanje.
  • 14.10.2012 10:19
    ja bih prvo da probam trku kornjaca.
  • 14.10.2012 10:03
    vozac
    Ja sam vozac i idem danas na Frusku Goru :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti