Otvoren "Big Cee" tržni centar

Prvi šoping centar izraelske kompanije "Big Cee Srbija" svečano je otvoren danas u Novom Sadu.
Prvi šoping centar izraelske kompanije "Big Cee Srbija" svečano je otvoren danas u Novom Sadu.

Tržni centar veličine 40.000 kvadrata prostire se na zemljištu od devet hektara i nalazi se nedaleko od centra grada, u blizini Novosadske mlekare.

Sastoji se od maloprodajnog prostora na 10.000 kvadrata i šoping mola na 30.000 kvadrata dok se u sredini nalazi veliki besplatni parking prostor od 1.500 mesta sa direktnim pristupom prodavnicama. U objekat je uloženo 50 miliona evra i u njemu će biti zaposleno više od 500 ljudi.

U prvoj fazi projekta, na 10.000 kvadrata maloprodajnog prostora, koji je otvoren danas za kupce, pojaviće se po prvi put na tržištu Vojvodine svetski brendovi poput "DIS supermarket", "C&A", "Deichmann", "Takko fashion", "Tref Sport", "Big Bang", "New Yorker" i "Home centar".

Na proleće 2013. godine planira se otvaranje i druge faze projekta sa šoping molom na 30.000 kvadrata gde će se pojaviti novi svetski i domaći brendovi, kao i različiti zabavni sadržaji za decu i odrasle.

  • marijana

    16.11.2012 21:41
    cao lepo sto ste otvorili tako prostran trzni centar meni treba posao kako da se zaposlim kod vas da li bi mogla da dobijem kontakt telefon ili adresu na koju mogu da konkurise jako mi je potreban posao unapred hvala.
  • 07.11.2012 17:05
    Boki
    Pozelela bih vam mnogo uspesnih godina! Potrebna mi je informacija kako bih mogla da konkurisem za posao? Da li imate neku adresu? Prijatno..........
  • Perica

    14.10.2012 12:36
    @Anonimus - Perica - sahrana
    Treba se ograditi od gluposti a ne ucestvovati u njima.. Upravo zato sto su trzni centar gradili oni koji su 12 godina unistavali sve nas izmedju ostalog i Neimar nije trebalo ucestvovati u ovoj farsi. Sto se tice zaposlenja trenutno sam bez posla a otkaz su mi dali ovi sto su vladali 12 god ili ako ti je lakse DS. ZADOVOLJAN

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti