Projektanti uređenja Keja predloženi za Oktobarsku nagradu

Komisija za dodelu priznanja danas je, na osnovu podnetih inicijativa, za dobitnike Oktobarske nagrade predložila direktora Osnovne škole "Kosta Trifković" Milana Spasojevića, projektante uređenja Keja, kao i muzejskog savetnika Dragu Njegovana.

 

Komisija za dodelu priznanja danas je, na osnovu podnetih inicijativa, za dobitnike Oktobarske nagrade predložila direktora Osnovne škole "Kosta Trifković" Milana Spasojevića, projektante uređenja Keja (Vesna Pavićević, Marina Sekulić, Jan Pažitnaji, Dragana Miljković, Duško Pilipović), kao i muzejskog savetnika Dragu Njegovana.

Predloženo je da Novembarsku povelju dobiju pripadnik žandarmerije Dejan Obrenović i predsednik Društva za borbu protiv šećerne bolesti Novog Sada Radivoj Mračević.

Konačnu odluku o dobitnicima ovih priznanja doneće Skupština grada.

  • novosađanin

    13.10.2012 13:32
    druga nagrada
    Osim ove Oktobarske nagrade, treba drugu nagradu dodeliti komunalnoj policiji. Nisam nigde video više šetanja komunalne policije po Keju, pa ako je tako lep zašto ga čuvaju? A onome koji je odobrio izbor klupa, za "nagradu" bi dao da sedi 24 sata, toliko su neudobne.
  • pepa

    13.10.2012 08:28
    da dodam
    naravno da je lepse, nego pre. sportskim terenima svaka cast, ali staza za bicikliste i meni kao nekom ko vozi rolere, ogromna zamerka, vec je naguzvana i na puno mesta jako hrapava... ocekujem posle snega jos goru situaciju.... a tek novo, bar deset godina da je izdrzalo...
  • brka

    13.10.2012 08:24
    ko god da ga je radio kej je lep...
    na njemu je isti onaj behaton za koji su neki prozivani jer je pre toga postavljen u centar grada...
    malo smrducka dunav i kanalizacija ali i to cemo da resimo nadam se uskoro....
    a da li i koliko je para oprano i koliko su skuplje fakturisani radovi od realne cene..to neka se pozabave nadlezne sluzbe ako misle da je toga bilo...
    KEJ JE LEP

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti