Vučić urgirao da Marinković povuče kandidaturu za direktora Pozorišta mladih

Kandidatura glumca Dragana Marinkovića Mace na mesto direktora Pozorišta mladih povučena je na insistiranje predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, saznaje 021.

Kandidatura glumca Dragana Marinkovića Mace na mesto direktora Pozorišta mladih povučena je na insistiranje predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, saznaje 021.

Vučić je preksinoć tražio da se taj predlog povuče pošto su na jednoj nacionalnoj televiziji pušteni inserti iz tv emisija za široke narodne mase u kojima je učestvovao sarajevski glumac. Izvor Radija 021 navodi da je prvi potpredsednik Vlade nakon toga u sredu uveče lično razgovarao sa Marinkovićem, ali i sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem zbog loše reakcije novosadske javnosti na predloženo rešenje Srpskog pokreta obnove.

Podsetimo, odluka o povlačenju kandidature obelodanjena je juče ujutro, neposredno pred sednicu Skupštine grada, a nekoliko sati pred Vučićev dolazak u Novi Sad. Potom se pismom medijima oglasio i sam Marinković.

Pozorište mladih sada funkcioniše bez upravnika jer je zbog najavljene smene Zoran Đerić još u ponedeljak podneo ostavku, a novog kandidata će predložiti UO na nekoj od narednih sednica.

  • ns time

    15.10.2012 08:02
    plitak potok
    Da , jeste, brinemo se ko ce biti direktor Pozorista mladih.Ponekad i idemo u pozoriste za razliku od ekipe koja misli kako je to ono mesto pored kafica gde se zvacu bele kasicice za mesanje secera u kafi po ceo bozji dan.
    A zanima nas i posto su secer, brasno i ulje i zasto je sve to u Madjarskoj jevtinije nego kod nas isto kao i vajkrem, parizer, kobasice, sir, decije trenerke, patofne, kafa...........
  • alisa

    13.10.2012 16:23
    kad bi tako urgirao i da se spreci nesto mnogo vaznije-trovanje naroda zbog eksploatacije nikla
  • Buba

    13.10.2012 09:31
    Po redu..
    A Ekrem - vredan čovek - "kuća poso, poso kuća".. da li je i on negde predložen?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti