Rekonstrukcija "Karađorđa" odložena zbog smene vlasti

Razlog za poslednje odlaganje rekonstrukcije stadiona "Karađorđe" je promena gradske vlasti, a datum kada bi obnova mogla da počne još uvek nije poznat.
Razlog za poslednje odlaganje rekonstrukcije stadiona "Karađorđe" je promena gradske vlasti, a datum kada bi obnova mogla da počne još uvek nije poznat, izjavio je za Radio 021 gradonačelnik Miloš Vučević.

"Pre nego što započnemo rekonstrukciju stadiona, neophodno je da se novi direktor Poslovnog prostora upozna sa predmetom, moramo da čujemo šta će nam reći predstavnici FK Vojvodina. Takođe potrebno je da proverimo da li su obezbeđena finansijska sredstva i sve neophodne dozvole i dokumentacija", izjavio je Vučević i dodao da treba utvrditi da li će radovi moći da se obavljaju tokom jeseni i zime.

Gradonačelnik je dodao da nije isključena mogućnost da se rekonstrukcija istočne i dela južne tribine obavi u partnerstvu sa privatnim firmama, ali da će se o tome više znati posle sastanka gradskih vlasti sa predstavnicima Poslovnog prostora i Fudbalskog kluba Vojvodina.

Podsećamo da bi po ranijim najavama, obnova stadiona "Karađorđe" trebalo da se obavi u dve faze u kojima je planirana rekonstrukcija južne i istočne tribune, izgradnja novih svlačionica i kancelarija za novosadske sportske klubove. (V. Kešelj)

  • SRAMOTA!!!

    18.10.2012 13:15
    bruka
    samo vi nastavite da ignorisete FK Vojvodinu, ali placite, jer je istina da je FK Vojvodina sve popularnija, uvek bila i uvek bice, ceo Novi Sad navija za Vojvodinu! a ovi na vlasti nek se zapitaju, dal ce dobiti podrsku ako ne srede stadion! to su desetine i stotine hiljada glasaca koji navijaju za Vosu!!! Novi Sad voli Vojvodinu!!!
  • Galawix

    18.10.2012 12:17
    @ Huligan i izmanipulisani bala Hehehe
    Gari, za ono "gari" si dobio od mene jedan zeleni plus.

    Slažem se da sam dosadan. Na žalost, to ništa ne pomaže.

    PS- Inače, igram fucu, ali ne navijam. To mi je dosadno.
  • 17.10.2012 23:06
    ovako...
    Sto se mene tice od cele rekonstrukcije stadiona,jedino sto bi trebalo da se radi je pokrivanje severne tribine,eventualno da se sredi jos onaj deo juga KUCICU BIH OSTAVIO ona je ponos stadiona i P.S.Stadion nije vlasnistvo fk Vojvodina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti