Na Sajmu automobila prodato 220 vozila

Jedini ovogodišnji Sajam automobila u Srbiji, "Autošou Novi Sad" posetilo je 15.000 ljudi, a prodato je oko 220 vozila, što je na nivou prošle godine.
Jedini ovogodišnji Sajam automobila u Srbiji, "Autošou Novi Sad" posetilo je 15.000 ljudi, a prodato je oko 220 vozila, što je na nivou prošle godine.

Na sajmu su predstavljeni proizvodi 80 proizvođača iz automobilske industrije, a posetioci su imali priliku da premijerno vide 29 modela.

Prodata su i dva modela Audi A6 "olroad" koji su po ceni od 84 hiljade evra bili najskuplji serijski automobi izloženi na sajmu.

Veliko interesovanje je vladalo i za jeftinije automobile, poput modela Chery "Ego" čija je cena za prvih 10 kupaca bila od 5.490 evra, ali je zbog velikog interesovanja akcija produžena do kraja Sajma.

Na sajmu automobila predstavio se i automobilista Bojan Milanović, koji će naredne godine učestvovati na Reliju "Dakar 2013".

Sa 25 godina, Milanović je najmladji učesnik Relija "Dakar" u istoriji, a uz navigatora Darka Veljkovića, činiće prvu ekipu Srbije koja nastupa u najčuvenijem reliju na svetu.

Naredne priredbe na Novosadskom sajmu su sedmi međunarodni sajam investicija i Dani energetike, koje se održavaju se od 23. do 25. oktobra.

  • Zeka

    14.10.2012 17:21
    Tri stvari su me razocarale:
    1. od svih prikazanih vozila jedini karavani bili su Cruze (kog nisam zapazio nego sam procitao u biltenu da ga je bilo) i A6 avant (koji i nije klasicni karavan)
    2. nije bilo ni Pezoa ni Sitroena a najvise sam zapravo zeleo da vidim DS3
    3. promoterke uglavnom nisu bile kraj automobila nego su sedele u njima i to najcesce po njih par u istom autu, gde su pricale i smejale se umesto da rade svoj posao
  • 14.10.2012 16:25
    verovatno najskuplja vozila i polse kazu nema se para

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti