180 opasnih mesta za bicikliste u Novom Sadu

Udruženje građana Novosadska biciklistička inicijativa sprovelo je akciju mapiranja biciklističkih staza u Novom Sadu tokom koje su zabeležili više od 180 problema i opasnih mesta za bicikliste.

Udruženje građana Novosadska biciklistička inicijativa sprovelo je akciju mapiranja biciklističkih staza u Novom Sadu tokom koje su zabeležili više od 180 problema i opasnih mesta za bicikliste.

U dobrovoljnoj akciji je učestvovalo devet volontera Udruženja koji su na biciklima obišli 70 kilometara staza i fotografisali deonice koje su opasne za bicikliste.

Novosadska biciklistička inicijativa najavila je da će podneti objedinjenu komunalnu prijavu za sve probleme koji su zabeleženi, te da će i u budućnosti redovno sprovoditi slične akcije.

Građani se u akciju mogu uključiti tako što će svoja zapažanja proslediti aktivistima inicijative putem sajta www.nsbi.org.rs.

  • semtex

    16.10.2012 16:38
    @Vlada
    Retko pesacim,a i kad pesacim ne radim to po biciklistickoj stazi vec po pesackoj zoni i takodje gledam kako da cimnem ove sto voze bicikle po pesackoj zoni;)
  • tnt

    16.10.2012 08:26
    nasip
    Tacni su navodi u vezi nasipa od Heroja Pinkija. Predlozicemo da se zabrani saobracaj za sva motorna vozila. Ako hoce da idu u Dolini lopova neka idu preko Adice i svi putevi koje vodi do priobale moraju samo preko nasipa a ne duz nasipom. Voznja na nasipu treba strogo zabraniti!
  • Vlada

    16.10.2012 07:05
    @semtex
    Pa ako se šećkaš po delu prelaza kojim idu biciklisti, onda je tačniji procenat oko 60% gaženja, ali tebe. U stvari, ja se trudim samo da vas kvrcnem, ili prepadnem, ali nikad ne znaš...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti