Kasni vraćanje kaldrme u Radničku ulicu

Stanovnici Radničke ulice mesecima ne mogu kolima da priđu svojim domovima jer je ulica raskopana još letos.
Stanovnici Radničke ulice mesecima ne mogu kolima da priđu svojim domovima jer je ulica raskopana još letos.

Nezadovoljstvo raste i među vlasnicima lokala koji imaju sve manje posla.

U Toplani i Vodovodu kažu da su završili svoj deo posla, ali da se čeka da Zavod za izgradnju grada u posao uvede izvođače radova kako bi ulica bila vraćena u pređašnje stanje. U ZIG-u nisu mogli da preciziraju kada će u Radničku biti vraćena kaldrma, odnosno uređeni parkinzi i pešačke staze.

Rekonstrukcija Radničke ulice je jedna od najvećih investicija u tekućoj godini, koja košta preko 100 miliona dinara, a pored toga grad će uložiti još najmanje 70 miliona, kako bi se sredili trotoari i zelenilo.

  • 22.10.2012 18:01
    Misko
    A sa vrticem u Radnickoj se stalo odmah posle izbora. Kolike para propadaju.
  • 18.10.2012 14:58
    NEEEE
    Nemojte ljudi vracati kaldrmu bre uzasna je, ceo zivot je gazim i poludeo sam. Zimi je toliko klizava da je to strasno ne moze se do univera otici :S Ako cete vec stavljati stavite onu kao sto je u dunavskoj ulici tamo kod spomenika i one Sirene fontane :)
  • Vojkan

    18.10.2012 11:41
    Užas, opet danas kopaju deo prema keju od raskrsnice sa Stevana Musica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti