Tržnica poziva Novosađane da kupuju na pijacama

Direktor Tržnice Miloš Tubić pozvao je Novosađane da na pijacama kupuju domaću robu koja je, kako tvrdi, sveža i kvalitetna, ali i odevne predmete, hemijske i druge proizvode kojima je cena znatno niža nego u prodavnicama.

Direktor Tržnice Miloš Tubić pozvao je Novosađane da na pijacama kupuju domaću robu koja je, kako tvrdi, sveža i kvalitetna, ali i odevne predmete, hemijske i druge proizvode kojima je cena znatno niža nego u prodavnicama.

Ovaj poziv usledio je nakon pada prodaje pijačnih proizvoda kojima sve žešće konkurišu supermarketi i tržni centri

- Prodavci na pijacama, možda ne mogu da vam obezbede odloženo ili elektronsko plaćanje, ali mogu da vam obezbede izuzetne cene. Kad podvučete crtu i sračunate videćete do koje ćete dobiti doći nakon svakog meseca - rekao je Tubić.

On se nada da će rukovodstvo Grada izaći Tržnici u susret i da će sledeće godine u ovo vreme uveliko trajati izgradnja veletržnice. Ovaj projekat bi trebalo da bude rešenje za procvat poljoprivredne delatnosti, ali i da omogući ovom preduzeću da uđe u borbu sa supermarketima.

Inače, JKP "Tržnica" je danas počela akciju jesenjeg spremanja novosadskih pijaca koja će trajati do 20. oktobra i podrazumeva uklanjanje čvrstog i kabastog krupnog otpada sa pijaca, iz objekata i lokala, zatim uništavanje korova sa travnatih površina, čišćenje i popravka oluka, čišćenje krovova, košenje trave i orezivanje drveća, sprovođenje postupka dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, čišćenje platoa, kao i čišćenje površine oko pijaca.

  • Миле

    22.10.2012 10:37
    Тубићу немој да нас разочараш. Живео.
  • 19.10.2012 17:51
    Џими
    Као неко ко лично познаје овог човека, могу најодговорније да тврдим да није никакав "бивши демократа", већ итекако и садашњи. Нема ДС тапију на тај термин, не дај Боже ;) Такође, један је од невеликог броја људи у политици који су у исту ушли потпуно остварени на професионалном плану. Врло пристојан, образован и сталожен човек. Нису сви шљам по дифолту, немојте тако.
  • koko

    18.10.2012 18:02
    dosta s ponižavanjem
    Udjem u prodavnicu uzmem vrećicu i biram kao gospodja ono što mi odgovara. Na tezgi je prva prevara u tome što pijačari mešaju robu kako bi provukli i onu staru, jel šta bi bilo kada bi bacali taj trulež koji nam oni uvale braneći da sami biramo istu???
    Odem na vagu (baždarenu) izmerim i plaćajući dobijem fiskalni račun!!!
    KOLIKO SAM SAMO NEPRIJATNOSTI IZBEGLA TIM POTEZOM PRESUDITE SAMI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti