Odobreno poskupljenje grejanja u Novom Sadu

Gradsko veće odobrilo je poskupljenje grejanja od skoro 14 odsto i to od  1. novembra.
Gradsko veće odobrilo je poskupljenje grejanja od skoro 14 odsto i to od  1. novembra.

To znači da će građani ubuduće grejanje plaćati 98 dinara po metru kvadratnom, odnosno oko 700 dinara više za stan od 60 kvadrata. Cena tople vode će i dalje biti 266,49 dinara po kubiku.

Poskupljenje cene grejanja u Novom Sadu trenutno je najmanje u Srbiji s obzirom na to da su druge toplane cenu uvećale od 18% do čak 44%.

Podsetimo, od 1. novembra poskupljuje i gradski prevoz za 11%, kao i Čistoćina usluga odnošenja smeća.

  • Ah taj

    19.10.2012 19:33
    1. novembar
    Eto ti ga sad.... vi od prvog poskupljenje, a ja otkaz.... bez plate od juna.... pa kako ćemo se nagoditi da mi je znati?????
  • 19.10.2012 18:09
    Ma more palite motore i gonjajte.... svako veče palim grejalicu i grejem kako bih okupao jednomesečno dete .... NEĆU DA PLATIM JER TRENUTNO NEMAM ŠTA OSIM STRUJE !!!!!
  • Autohton

    19.10.2012 17:23
    Aj razumem da je preko dana 20+,ali mogli bi da puste od 18h-06h grejanje!Pochela odavno sezona grejanja,a kod mene na n.naselju ledeni radijatori.Jutra su hladna a notji takodje,nije da se smrzavam ali kad vec platjamo,gde je tu pravda!?Pogotovu je teshko bracnim parovima sa malom decom jer moraju paliti strujne grejalice(ko zhivi u stanu)Sramota!!Mada smo se uverili da je sve to banda foteljashko-lopovska kojoj nije stalo do svog naroda,chesto se zapitam'gde nestade chovek'?!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti