Čanak dao iskaz u sudu, ostali nisu saslušani

Nenad Čanak danas je u Osnovnom sudu dao iskaz povodom sumnji da je tukao Pavla Lešanovića.

Lider Lige socijademokrata Vojvodine Nenad Čanak danas je u Osnovnom sudu u Novom Sadu dao iskaz povodom sumnji da je ispred kafane "Tako je suđeno" na Ribnjaku tukao Pavla Lešanovića.

Davanje iskaza pred istražnim sudijom Zoranom Živkovićem trajalo je 15-ak minuta, posle čega je Čanak napustio zgradu suda. On nije dao izjavu medijima, a kako je rekao njegov advokat Milan Đukić, u ovoj fazi je protivzakonito davati bilo kakve izjave.

Portparolka suda Biljana Lazić izjavila je da ostali pozvani svedoci, s prebivalištem u Novom Sadu, danas nisu saslušani zbog zahteva zastupnika oštećenog Pavla Lešanovića da i oni prisustvuju saslušanju. Lazićeva je rekla da će datum saslušanja tih svedoka biti naknadno određen.

Poziv za saslušanje u svojstvu svedoka bio je upućen i vlasniku kafane Danilu Ikodinoviću, konobarima, muzičarima, pojedinim gostima, članovima Čankovog obezbeđenja i Sari Čanak, koju je, kako tvrdi njen stric, Lešanović te večeri za kafanskim stolom zlostavljao. Lešanović, njegov vozač i svedoci koje je predložio, svoje iskaze treba da pred novosadskim sudom daju 25. oktobra.

Čanak je posle višednevnih spekulacija u medijima podneo ostavku na mesto republičkog poslanika i tom prilikom izjavio pred novinarima u Skupštini da je učestvovao u navedenom incidentu ispred kafane. Tom prilikom prozvao je parlament zato što ga nije zaštitio od javnog linča, koji je, navodno, usledio posle ovog događaja.

  • Laki

    19.10.2012 18:08
    Bravo za Novosadjanina
    Sve si odlicno napisao, vazno je misliti svojom glavom, podrska Canku.
  • nsns

    19.10.2012 17:14
    ???
    Svi znamo ko je Nenad Canak a ko je taj Lesanovic?

    http://www.blic.rs/Vesti/Politika/344660/Lesanovic-poznat-po-incidentima-Provocirao-goste-lokala-skidao-se-go

    Ne branim i ne napadam nikog samo pogledajte i drugu stranu
  • 19.10.2012 13:35
    ljigas
    Ovom ludom narodu možete prodati šta god hoćete.Ko je Nenad Čanak. Diplomirani ekonomista koji nikada nije radio u struci.Šta ima Nenad Čanak pa ogromno bogastvo koje je stekao KAKO?Kada je 1997. godine preuzeo JP "SENS" vodzio je 10 gosdina star polo. Šta sad aima Čanak. Pa ogromno bogastvo: Kako je to zaradio? Pa od Beočinske cementara.Ovih zadwih godina živi od TOPLANE I VODOVODA.Svi oni radi za Čanka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti