Na Spensu počela "Novosadska jesen"

Tradicionalna manifestacija "Novosadska jesen" otvorena je danas na Spensu i trajaće do 27. oktobra svakog dana od 8 do 20 časova.
Tradicionalna manifestacija "Novosadska jesen" otvorena je danas na Spensu i trajaće do 27. oktobra svakog dana od 8 do 20 časova.

Na ovoj ekološkoj manifestaciji izlagači imaju raznovrsnu ponudu i posetiocima nude brojne proizvode, od lukovica do biljnih parfema.

"Ima najviše cveća, biljaka, kaktusa, ali i sadnica, raznih prirodnih melema, ukrasa i drvenih proizvoda", kaže nam jedna od posetiteljki koja je stigla tokom popodneva da sve obiđe. Posetioci imaju različita viđenja o kvalitetu proizvoda, ali uglavnom navode da su zadovoljni organizacijom događaja.

Tokom cele nedelje organizovani su okrugli stolovi i radionice gde građani mogu da se upoznaju sa radom ekoloških organizacija i dobiju simbolične poklone.

Takođe, poslednjeg dana manifestacije Radio 021 organizuje dečiju predstavu "Kuva se, kuva" koju će izvesti Kreativni studio "Čarolija". Predstava počinje u 11h ispred Gradske kafane. (Tijana Mešterović)

  • Spens

    24.10.2012 08:13
    a Spens
    Pre neki dan prolazim kroz Spens, koji je tako mrachan i prazan, da me bukvalno strah, posebno u onom zadnjem delu posle bazena. A Merkator je krcat ljudima, a nalazi se samo par stotona metara od Spensa, svi su tamo, a posebno Big centar koji nema dovoljno mesta za parking. Mislim da nije zdravo da okrenemo Spensu ledja.
  • Ivan

    24.10.2012 07:40
    poklon
    juhu, sada znam gde ću majci da nađem poklon za rođendan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti