Fejzulahi se kandiduje za predsednika LSV

Nekadašnji visoki funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Emil Fejzulahi izjavio je da ima nameru da se na predstojećim stranačkim izborima kandiduje za predsednika te stranke.

Nekadašnji visoki funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Emil Fejzulahi izjavio je da ima nameru da se na predstojećim stranačkim izborima kandiduje za predsednika te stranke.

Fejzulahi je rekao da mu je za kandidaturu neophodno da ga kandiduje najmanje trećina odbora LSV-a, te da će ukoliko dobije tu podršku prihvatiti kandidaturu za predsednika.

"Od priličnog broja mojih prijatelja i članova stranke sam dobio savet da se kandidujem i ima najava da ću dobiti podršku minimum 15 gradskih odbora", rekao je Fejzulahi, dodajući da će se povući ukoliko se za mesto predsednika kandiduje neko drugi ko će imati veće šanse u odnosu na njega. On je precizirao da se to odnosi na eventualnog protivkandidata Nenadu Čanku koji će se izvesno kandidovati.

Fejzulahi je kazao da se Čanak na čelu LSV nalazi već 22 godine i da je stranka doživela svoj maksimum. "Ne vidim mogućnost napretka stranke ukoliko na njeno čelo ne dođe neko drugi", rekao je Fejzulahi.

Programska i izborna skupština LSV održaće se u Novom Sadu i zakazana je za 8. decembar, a poslednji rok za podnošenje kandidatura za sve funkcije u stranci je 5. novembar.

  • Pera

    26.10.2012 13:00
    Varava
    Emile kralj si samo napred.Moze da te saplete samo onaj dzemperas Jakovljev!
  • 26.10.2012 06:01
    Vatrogasac
    Ko to kaze da se SPO ugasio?Pa posle otimacine u Toplani i cunamija koji ce napraviti u vodovodu ima da kupe pola glasackog tela Novog Sada!!!
  • ZoranNS

    25.10.2012 17:45
    S obzirom na vremensku prognozu
    S obzirom na vremensku prognozu Čanak će na skupštinu doći na motornim sankama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti