Krivična prijava za napad na komunalne policajce

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvadesetčetvorogodišnjeg Bojana Đ. iz Banoštora, zbog napada na komunalne policajce.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvadesetčetvorogodišnjeg Bojana Đ. iz Banoštora, zbog napada na komunalne policajce.

Dvojica komunalnih policajaca, podsećamo, lakše su povređena prilikom intervencije u Miletićevoj ulici pre dva dana.

Jedan je dobio udarac pesnicom u glavu i rasečena mu je usna, dok je drugi dobio udarac u nogu nakon što su pokušali da vežu čoveka kojeg su građani iz ove ulice prijavili da glasno pušta muziku.

Kako je Radiju 021 rekao načelnik Komunalne policije Miroslav Laketić, komunalni policajci su oko ponoći izašli po prijavi na teren, ali je ovaj Novosađanin i po njihovom dolasku nastavio da glasno pušta muziku i da ih vređa.

Kada su mu zatražili ličnu kartu radi identifikacije, on ih je odgurnuo i počeo da beži. Komunalni policajci su ga ipak stigli, nakon čega je on počeo da ih udara.

  • Vex

    29.10.2012 06:43
    ...
    Pa nije novosađanin, nego Banoštarac. :) Ali mi je kritično da je 2 "policajca" ispeglao jedan lik od 24 godine. Tragikomično... XD
  • 27.10.2012 06:39
    Ako je puštao narodnjake, onda to da bude otežavaća okolnost!
  • 26.10.2012 14:25
    Sta zna seljos
    u Banostoru mu niko nije branio...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti