Grad preuzima održavanje sistema video-nadzora?

Od kako je ukinuta naplata video-nadzora od građana, preko računa JKP "Informatika", to preduzeće traži od grada da preuzme finansiranje optičke mreže.
Od kako je ukinuta naplata video-nadzora od građana, preko računa JKP "Informatika", to preduzeće traži od grada da preuzme finansiranje optičke mreže.

Građani od jula ne plaćaju 30 dinara koliko je bilo namenjeno za ovu stavku, zbog čega je kasa "Informatike" praznija za tri do tri i po miliona dinara mesečno.

Prema rečima Gordane Galešev iz ovog preduzeća, sistem zasad nije ugrožen, jer postoje akumulirana sredstva, ali dodaje da tako neće još dugo biti ukoliko grad ne pronađe naćin da servisira video-nadzor iz budžeta.

Član gradskog veća za komunalne delatnosti Nikola Ćirović navodi da je budžet tanak, ali da će na sledećoj sednici Gradskog veća biti reći o tome koliko novca može biti opredeljeno za ovu svrhu.

  • GRADJANKA

    15.01.2013 11:13
    Dragi moji ,
    taj Vas sistem bolje iskljucite. Mene su pokusali da siluju, a kamera Vasih nigde. Moja sreca da uhvate pocinioca, je ta, sto je u privatnoj firmi bila ukljucena kamera, a ne grdska za koju placam. Hvala Vam na Vasem cuvanju. Mene su izubijali kao da sam boksovala a o strahu da nepricam.Bitno da ste uzeli pare za kupovinu , postavili tu i tamo. Kad napravi prekrsaj sin nekog "glavonje" vi to niste snimili, a nas bi.Ma sta nama to vredi mi smo kako Vi kazete obican narod ali svi imamo stomak !!!!!!
  • Kamerman

    31.10.2012 09:36
    Ocete ponovo raditi nabavke kamera? Ljudima iz ns-a ste otimali novac za maglu kao sto su te vase cuvene famozne kamere svi smo ih placali jedan period pa smo onda uvedeli na bas i ne moram da placam kamere a ko se upeca upeca, dobra vam fora, ni jedan auto ukraden niste nasli a bogme ni akumulator. Pa zasta vam onda sluze kamere te? kao satro ovo -ono ? ljudima mazete oci! Da li je ikom cd stigao na kucnu adresu od kako ste ih popravili ? Nikom. Glavu u pesak i da vas nisam cuo. barabe
  • -

    30.10.2012 00:53
    @Obrad
    Naravno da je sistem video nadzora neozbiljan kad ga je osmislio bivsi visegodisnji direktor, Zoran Delic. Od prethodnog iskustva taj je samo imao znanje iz oblasti pravljenja sendvica i organizovanja elektrijada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti