U četvrtak počinje "Interzone"

Trodnevni međunarodni festival aktuelne muzike "Interzone" počinje u četvrtak u Galeriji Matice srpske.
Trodnevni međunarodni festival aktuelne muzike "Interzone" počinje u četvrtak u Galeriji Matice srpske.

Ovaj festival, 13. po redu, predstaviće umetnike koji se bave nekomercijalnom i neukalupljenom muzikom. U tri festivalska dana, posetioci će moći da prisustvuju koncertima u Galeriji Matice srpske, kao i da učestvuju u razgovorima sa izvođačima u Art klinici, u Grčkoškolskoj 5.

Specifičnost ovogodišnjeg festivala je drugi dan koji je koncipiran kao otvorena zona i zato nazvan "O'zone" i tad će se publici predstaviti mladi umetnici iz Srbije. - Tog dana će se predstaviti učesnici koji su svoje učešće prijavili na konkursu. Predstaviće se u formi mini-koncerta ili interaktivnog izlaganja. Osam muzičkih projekata će se tog dana predstaviti publici - najavila je portparolka festivala, Jasmina Bošković.

Karte za festival se mogu kupiti u kafiću "Višnja" u ulici Laze Telečkog i u Galeriji Matice srpske. Jednodnevna karta iznosi 350 dinara, dok je paket karata za sva tri dana 900 dinara. (Ivona Temešberger)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti