Spens najavljuje tužbe protiv klubova dužnika

Spens je javno uputio poziv svim sportskim organizacijama da izmire svoja višegodišnja dugovanja, nastala putem korišćenja sportskih prostora ovog sportsko-poslovnog centra.
Spens je javno uputio poziv svim sportskim organizacijama da izmire svoja višegodišnja dugovanja, nastala putem korišćenja sportskih prostora ovog sportsko-poslovnog centra.

Direktor SPC "Vojvodina" Borislav Rajkov navodi da se neizmirena dugovanja reflektuju na poslovanje i solventnost ovog javnog preduzeća, budući da od visine naplate zavisi i izmirenje dospelih obaveza, kao što su struja i grejanje.

"Nažalost, nije ispoštovano ništa od onoga što smo se dogovorili na sastanku predstavnika klubova. Zbog toga smo primorani da primenimo sve zakonske instrumente i mere za naplatu dospelih, a neizmirenih potraživanja", navodi Rajkov.

Prema njegovim rečima, po visini duga se izdvajaju ŽKK "Vojvodina", KK "Novi Sad",  KK "Neoplantesis", Košarkaški savez Srbije,  HK "Vojvodina" i HK "NS Stars".

  • Stari Spensovac

    29.10.2012 16:57
    Magacioner-sindikalista
    Na Spemsu treba da ispitaju, gde te pare od uplata klubova idu? Nikada nisu isle za placanje svojih dugova, vec su isle za plate novopridoslih partijskih drugova, "drugarica", itd...Nadjite uplatnice Fudbalske skole "Sinisa Mihajlovic". Tek poneka ili ni jedna. Zato sto predsednik naseg Sindikata nesto "muva" sa njima i drugim klubovima. Uvodi ih u sale, po burazerskoj liniji i ne samo njih. Pre moramo ocistiti kukolj iz nasih redova?
  • mama

    29.10.2012 14:11
    hk ns stars...
    postavlja se pitanje koje njima dozvolio da budu dužni. koriste ledenu dvoranu kao za trening, normalno naplaćuju članarine i naravno led za utakmice.
    prvenstva nema, deca su odlična i vredno treniraju i samo treniraju, roditelji plaćaju......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti