Grafit mržnje u Bukovcu

Na zidu Doma zdravlja u Bukovcu osvanuo je grafit mržnje "Smrt Romskoj partiji - Bukovac Srbima", koji su žitelji tog mesta odmah prijavili nadležnim organima.

Na zidu Doma zdravlja u Bukovcu osvanuo je grafit mržnje "Smrt Romskoj partiji - Bukovac Srbima", koji su žitelji tog mesta odmah prijavili nadležnim organima.

Odbornička grupa u Skupštini grada "Svi za Novi Sad" osudila je taj "vandalski čin" i traži da se hitno otkriju počinioci i rasvetli slučaj.

Ističu da je na istražnim organima da "utvrde da li iza ove poruke mržnje stoji organizovana grupa koja svojim delovanjem stvara atmosferu netrpeljivosti u multinacionalnoj i multikonfesionalnoj sredini kakva je Vojvodina".

"Bilo kakav izostanak reakcije postepeno bi nas uveo u dirigovanu atmosferu haosa i nesigurnosti", naglašava se u saopštenju.

  • NS

    02.11.2012 17:25
    RDS i Bukovac
    Sto je najgore, po istom scenariju RDS postupa za nedeljne izbore za MZ, kao i za prethodne lokalne. Duplo manja je cena, ali i vaznost samih izbora. Tako da mozete ocekivati pobedu takozvanih Roma u nedelju...
  • 13

    02.11.2012 14:04
    Građani Bukovca,sami ste glasali kako vas nije sramota novac ste potrošili i sada pred izbore za savet MZ pravite probleme.
  • coco

    01.11.2012 18:46
    Organizovana grupa? Da, ali čija?
    Ustaj Boki, 'oćeš da te Bily ubije u rođenoj kući?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti