Kradljivci novogodišnjih ukrasa i dalje na slobodi

Novosadska policija nije još pronašla počinioce koji su krajem marta, u vreme dok se rekonstruisala Ulica Lasla Gala, provalili u magacin JKP "Stan" i odneli ukrase za novogodišnje kićenje grada.
Novosadska policija nije još pronašla počinioce koji su krajem marta, u vreme dok se rekonstruisala Ulica Lasla Gala, provalili u magacin JKP "Stan" i odneli ukrase za novogodišnje kićenje grada.

Prema rečima portparolke Policijske uprave Mileve Tomić, Osnovno tužilaštvo u Novom Sadu provalu u magacin okarakterisalo je kao krivično delo teške krađe.

"Provala je prijavljena 29. marta, odštetni zahtev JKP "Stan" je oko 266.000 dinara, a istraga je toku", rekla je Mileva Tomić za Dnevnik.

Bivši direktor "Stana" Rajko Bojčić objašnjava da ovo preduzeće nema pravo otpisa vrednosti na korišćenu robu, jer su firmi ukrasi povereni na čuvanje. "Među nestalim ukrasima su i ukrasi iz 2004. godine, kao i oni koji su bili za jednokratnu upotrebu", naveo je Bojčić.

"Stan" je u proteklih nekoliko godina bio zadužen za novogodišnje i božićno kićenje grada.

Direktor JKP "Stan" Ljubomir Stanišić potvrdio je da će to preduzeće, ukoliko dobije posao ukrašavanja grada, uraditi svoj deo posla oko postavljanja, ali da će kupovina novih ukrasa pasti na teret grada.

  • Monte Dushano

    05.11.2012 08:48
    Novi Sad
    Primitivni kreteni!
  • Georg

    03.11.2012 11:50
    Sada ih tek neće pohvatati. Zauzeti su istragom o prisluškivanju one dvojice. Ili još bolje uhvatiće ih kada im stave soli na rep.
  • deran®

    02.11.2012 15:48
    Bar ce direktori JKP "Stana" imati lepo okicene vikendice za novu godinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti