Nagrada Spomen-zbirke Pavla Beljanskog Mariji Radisavčević

Nagrada Spomen-zbirke Pavla Beljanskog dodeljena je 45. put, a ovogodišnja dobitnica je Marija Radisavčević iz Čačka sa radom pod nazivom "Politička karikatura Pjera Križanića između dva rata".

Nagrada Spomen-zbirke Pavla Beljanskog dodeljena je 45. put, a ovogodišnja dobitnica je Marija Radisavčević iz Čačka sa radom pod nazivom "Politička karikatura Pjera Križanića između dva rata", odbranjenim kod mentora prof. dr Predraga Dragojevića.

Nagrada se dodeljuje za najbolji diplomski rad iz nacionalne istorije umetnosti, odbranjen na Odeljenju za istoriju umetnosti Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, saopšteno je iz Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.

Nagrada se redovno dodeljuje od 1968. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti