Veterničani žele nove puteve

Deo stanovnika Veternika zatražio je od gradske vlasti da im popravi lokalne puteve, jer smatraju da su u očajnom stanju.

Deo stanovnika Veternika zatražio je od gradske vlasti da im popravi lokalne puteve, jer smatraju da su u očajnom stanju. Meštani napominju da se godinama samo krpe rupe, a ne pamte kad je neka nova ulica u tom mestu asfaltirana.

U Mesnoj zajednici Veternik kažu da je asfaltiranje u toku, i da još nisu sve ulice došle na red.

S druge strane, u javnom komunalnom preduzeću "Put" tvrde da se za sada popravljaju jedino saobraćajnice prvog prioriteta, ali da će uskoro doći na red i putevi manjeg značaja.

  • nsflash

    12.04.2010 21:30
    Ne treba se čuditi, danas prođoh centrom NS-a, preciznije Podbarom, te male uličice su katastrofa, kao minsko polje! Šta onda da očekuju tek u Veterniku, ili čak oni gde im nije ni tucanik nasut, npr nove ulice na vet. rampi!
    Inače, godišnjim programom rada ZIG-a, koliko sam ja uspeo da vidim, na području MZ Veternik je predviđeno samo da se radi na raskrsnici puta M7 u centru! Tako da sumnjam da će ove godine doći na red nešto drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti