RDS: Dokazali smo da nismo krali glasove

Na izborima za Savet Mesne zajednice "Bukovac" Srpska napredna stranka je osvojila devet mandata, a po jedan koalicija koju predvodi SPO i bivši Dveri.

Na izborima za Savet Mesne zajednice "Bukovac" Srpska napredna stranka je osvojila devet mandata, a po jedan koalicija koju predvodi SPO (SPO, RDS, NS Blok i "Narodni pokret Dinara, Drina, Dunav") i Pokret Treća Srbija (bivši Dveri).

Na izborima za Nadzorni odbor po jedno mesto pripalo je SNS, SPO i bivšim Dverima.

Predsednik Romske demokratske stranke Bela Kurina je ocenio da je glasanje dokazalo da nije bilo kupovine glasova na majskim izborima, kako ih neki sumnjiče.

- Neki su sumnjali u naš izborni rezultat u Bukovcu na lokalnim izborima kada smo osvojili 20 odsto glasova. Govorili su da su to kupljeni glasovi. Na ovim izborima za Savet MZ osvojili smo više od 20 odsto glasova, policije u civilu koja je kontrolisala izbore je bilo više nego glasača, a pritom nijedna nepravilnost nije otkrivena. Ovo je potvrda da su nas lažno optuživali i da su tvrdnje o kupovini glasova bile netačne - kategoričan je Bela, koji je ujedno član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci.

Izjavu u vidu saopštenja poslao je u njegovo ime GO SPO.

  • Kurina

    09.11.2012 11:12
    >>Nismo placali glasove!!! Evo dokazacu vam! Svi novci su ponovu u slamarici....taman toliko koliko je otislo na izbore,a tek sada pocinjemo sa zaradom!!!>>
  • 08.11.2012 06:22
    kako da ne!!!
    Letele su crvene na sve strane, i kome ste to dokazali, onima koji nisu bili tu i videli svojim ocima?
  • Mika

    07.11.2012 09:26
    Koliko
    Koliko ste ljudi zaposlili po JKP, Vi i SPO.
    Naprednjaci ovi će vas definitivno uništiti.
    Nezna se koji je pismeniji i koji ima veći kriminalni dosje. Katastrofa od bivše, a i sadašnje vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti